L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de juliol del 2010

El perquè s'ha llevat de la Plaça de Mallorca el punt accessible

Ens conta un bon amic i ben assabentat en aquests temes del perquè han llevat el punt accessible de la Plaça de Mallorca. Segons pareix, han estat els propis tècnics de la Conselleria els que, a la vista del desastre, han passat un informe que ha obligat a l’Alcaldia de Tavernes a canviar el lloc per un altre més accessible.
Com a resultat de tot això, al mati del dia d'avui, només hi havia un punt en l’extrem oposat, açò és en la Plaça de la Safor, on inclús no han tingut la gentilesa de pintar un aparcament per a discapacitats.
Dissabte que ve i el diumenge, amb l’arribada de més banyistes, els discapacitats hauran d'anar,en el millor dels casos, a aparcar a una distància més que respectable en un terreny no asfaltat, on es podran fins i tot destrossar les cadires de rodes.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dons si no hi ha bany no hi ha bandera blava! que el recol·loquen!

usuari ha dit...

Això venen denunciant-ho ens usuaris des de l'any passat, el que ocorre es que el govern local sols fa cas si li diuen les coses "els de fora". A més, la ubicació a l'eixida del canal, de segur que es on l'aigua té millor qualitat.

Anònim ha dit...

M’agradaria que la gent que utilitza la platja reflexione sobre els servicis que hi ha enguany. Jo no veig tants socorristas recorrent platja dalt i platja baix, ni veig l’embarcació que veia de la CR vigilant els banyistes que entraven més d’allò que s’ha degut en l’aigua. Només espere que la mala sort no ens visite i ocórrega alguna desgràcia que després hàgem de lamentar. Cal previndre ara i no quan ocórrega. Germán Soler