L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de juliol del 2010

Desmunten un punt accessible sense avisar ni explicar res a les persones discapacitades


Les persones discapacitades consideren que l’Ajuntament de Tavernes els està complicant la vida d’una manera insuportable i ens conten que l’última passada ha sigut aquest matí, quan han anat al punt de Platja Accessible de la Plaça de Mallorca i s’han trobat amb el punt desmuntat i sense cap explicació.
Al respecte indiquen en un escrit a La Cotorra que l’emprenyament de les persones afectades ha estat monumental i afigen que no és l’única trapallada que els han fetg des de l'ajuntament els darrers dies, però si la més grossa, especialment si tenim en compte que en l’altre punt accessible no hi ha aparcament reservat a discapacitats.
Els afectats consideren que eixa actuació de les autoritats valleres, i ells responsabilitzen a l'alcalde, implica un comportament indigne i s’està faltant greument al respecte a tot el món i no sols als discapacitats. Els afectats indiquen que no entenen com un poble pot aguantar a autoritats que actúen d’eixa manera sense fer res ni expressar el seu malestar per aquestes actuacions.
Les persones discapacitats s’han mostrat disposades a ajudar i col·laborar perquè desapareguen aquest tipus d’actuacions i han demanat a les persones que tenen sensibilitat, que consideren són majoria, els ajuden en la lluita per la dignitat dels discapacitats i pel dret que tenen a una vida el més normal possible.


Fotografia: una imatge del punt accessible el passat diumenge

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui és la persona responsable d'aquestes gestions? perquè hi haurà algun regidor regidora que portarà la batuta al respecte, no?..o és un tècnic? o el propi manolo?... crec que l'oposició hauria de demanar explicacions i si escau sol·licitar la dimissió del o la responsable. Al menys en aquesta matèria, ha quedat demostrat any rere any que no s'està duent a terme com cal.
Açò es passa ja de castany... no creieu?

Anònim ha dit...

A lo millor la neboda del regidor que anava pa alcalde li ve millor la re-ubicació a mes a prop de casa per anar a currar. Tot és possible......

Anònim ha dit...

O potser és per a allunyar-la d’algun molest usuari.

Anònim ha dit...

Crec que ha càrrec de la platja no hi ha cap responsable. Hi ha un irresponsable, segur. Germán Soler