L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 4 de juliol del 2010

Continuen els controls policials

Avui diumenge a hora de dinar, és a dir, cap a les dos i mitja, la Guardia Civil feia un dels controls d’immigrants a la Font dels Gitanos com no s'havien vista mai. Un cotxe de la guardia civil apareixia a la font mentre altres esperaven als carrers contigus: el conegut martell i enclusa. Un colpejar amb el cotxe per a que desapareguen tots i els arrepleguen els altres policies que estan desplegats.
Tothom sabia que aquesta setmana s'han efectuat controls però segons els nostres informants cap com el d’aquest diumenge. L’objectiu és el que ja deiem a la Cotorra: intentar acabar amb els robatoris que es donen a la zona.
Fa uns dies ens parlavaen d’unes plaques furtades a Barx i que seguint les pistes dels lladres duia a la nostra ciutat, Tavernes. El control era fort i avui diumenge hem vist correr cap als horts i l'abandonat magatzem Motilla a moltes persones fugint del control. Es el que us podem dir. Si teniu, més informació ens la indiqueu als comentaris.
-

2 comentaris:

Quico ha dit...

Dissabte a les tres de la matinada aparegueren dins el passeig de la Font Gran de Simat i en plena verbena sis dotacions de la Guardia Civil a gran velocitat (pel lloc on estaven). Baixàren, i quan va preguntar l´alcaldessa que passava, puguérem sentir "No te alegras de verme? estais de fiestas y hemos venido a veros" igual que van vindre se´n van anar en cinc minuts.
El susto no ens el va llevar ningú.

Joan Cogollos ha dit...

Els vallers no podem oblidar que molts van tenir que emigrar, ni tampoc com van ser tractats en la societat d'arribada.Pense que molts han perdut la memòria, és molt fàcil oblidar quan els que sofreixen són els altres. Estem criminalitzant la pobresa. Els diguem lladres i que ens furten el treball... Però el que tenim en comú és que venem el nostre treball.Algú s'està engreixant a costa nostra, és contra eixos que tenim que anar.¿Per què les institucions de l'estat no investiguen el frau fiscal, ni van contra els bancs que han enganyat a moltes persones que tenien molta il.lusió de tenir una vivenda però poques possibilitats econòmiques i que ara no poden pagar, ni contra aquells que paguen a tres € l'hora de treball , ni contra aquells que et paguen huit hores i et fan treballar nou o..ni contra aquells que et venen la gallina d'ous d'or PAI. Podeu afegir molt més.
Oblidava una cosa important que els treballadors som els que paguem les institucions de l'estat i aquestes no ens defensen.
Joan Cogollos Fons