L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 de juliol del 2010

Com si forem un 28 de desembre qualsevol

La Cotorra ha sabut que el govern municipal del PP Tavernes ha convocat amb carácter urgent a la resta de partits per tal de debatre el model de festes del poble a celebrar enguany.
Les fonts que han informat a la Cotorra han assegurat que no s’ha donat a coneixer la programació i totes les grans figures que enguany amenitzaran les jornades de Festes del Poble és perquè s’està pendent de determinar el model i els dies exactes de celebració de festes.
Aquestes fonts asseguren que el PP, tal com va repetir en moltes ocasions després de les festes del 2009 i va queder publicat als mitjans de comunicació, vol debatre i consensuar amb l’oposició la programació i els dies, si volen que siguen més a principi de setembre, a final o fins i tot l’última setmana d’agost. Ací teniu un enllaç on s’arrepleguen algunes de les manifestacions fetes pel nostre govern i on s’arreplega eixa voluntat de debat.

Encara que som a finals de la primera quinzena de juliol, i sembla que la cosa ja s’ha endarrerit massa, els nostres informadors diuen que el poc que falta per a setembre no té importancia i són capaços en una setmana de tancar la programació i dur-la a cap sense problemas.
-

13 comentaris:

anònima xq em dona l gana ha dit...

Et seguisc des del principi, en moltes coses tens raó i en altres no tens ni idea i tot per no contrastar bé la teua informació que únicament la reps del Bloc (fins i tot mentides).Ja es sap: "el amor es ciego". Però açò ja és massa. És increïble que no hagés fet ni una sola pobra menció al Mundial de Futbol. Tan independentista eres?? Que vergonya! Espere estar molt equivocada i que haja sigut un error, que estigues preparant un bon article explicant com es va celebrar un esdeveniment històric per a Espanya a Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ofen qui vol sinó qui pot. Comentaris així ens demostren que estem en el bon camí.

No hem fet cap menció del mundial com no n'hem fet de la manifestació de Barcelona ni n'hem fet mai dels debats de l'Estat de la Nació, o de l'operacio de pulmó del rei d'Espanya, p.e.
No volem llevar-li protagonisme a la resta de mitjans i per això, ací només les cosetes de casa i alguna "autonòmica" que ens afecte com el cas de la basura que publiquem avui o el Gurtel.

Indignats ha dit...

Recordeu el tema de la carpa de festes?
Les falles passades el veïnat del Vergeret vàrem recollir signatures per tal de demanar que la carpa s'ubicara en un lloc on no es moleste a ningú.
El senyor alcalde ens va assegurar que es buscaria una ubicació més adequada i bona per a tothom, i ara ens trobem amb la desagradable sorpresa que s'està construint un pavelló multiusos al camp del vergeret, que, segons ens han dit, serà per a fer-hi tot tipus de festa. Així que ara tindrem la carpa permanent!
Em sembla que l'alcaldia i la corporació municipal en general s'ha burlat del nostre veïnat, i ha fet el que li ha donat la gana, passant-se pel forro les peticions del poble. Moltes gràcies a qui corresponga.

anònim pq sí ha dit...

Agafa la pilota "Anònima xq em dona l gana", fa un regat a "La Cotorra" i li marca un gol per tot l'escaire.
Gooooooooooooooooolllllll" del PP, vull dir, de l'Anònima xq li dona l gana".
I ens ha entretingut a tots i ens ha volgut fer que girarem la vista cap on no era el tema.
Senyoreta o senyora, si és dona realment, el tema és: les festes i les promeses de debat que el seu partit (pressumptament) no ha fet ni farà.

Anònim ha dit...

No sé si ho sabreu però molta gent del poble s'ha cregut la notícia.
Si només cal llegir el titular, el 28 de desembre és el dia dels innocents, per captar la sutilesa i ironia en que s'ha escrit.
Per cert, faran el debat sobre festes algun dia?

anònima xq em dona l gana ha dit...

No era la meua intenció que girareu la vista, no sóc del PP, si ho fora mai haguera llegit este blog. Si he posat el comentari en esta noticia és perque era la ultima que havia publicat la Cotorra. No vull ofendre a ningú i (com comprendreu) amb totes les noticies i opinions no es pot estar d'acord (no es el cas d'aquest article). No volia publicar un article d'opinió sols per aquest apunt. Crec que guanyar el Mundial es una cosa positiva i de segur ho van celebrar al poble i a la platja. Graàies Cotorra per estos anys de noticies però ja he vist com son les coses aci.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amiga anònima xq em dóna la gana: lamentem haver-te decebut però pensem que t'hem dit ja la raó.

Açò és un blog local, de coses locals i para de comptar, amb alguna excepció autonòmica.
Sí, ho reconeguem: ens alegrem perquè hem guanyat el mundial(hem dit "hem guanyat"), però eixa noticia se n'ix dels nostre àmbit, interés i voluntat, que és més pròxima.

Com tots, tenim la nostra ideologia. Això al cap de dos anys ja ho havies de tindre clar. Però no som excloents: totes les opinions, comentaris, articles que ens envien els publiquem. Siguen associacions, particulars o partits polítics, on per cert fora els Joves Socialistes i els comunicats del Bloc, la resta passa de nosaltres, encara que ho sabem sí, ens lligen.

Res, esperem comptar amb la teua lectura. Encara que siga per constrastar noticies que, per cert, nosaltres si que les contrastem les publicades. Si no fora així i publicarem mentides i incoherencies, t'assegure que fa temps que ens haurien tirat mà, amb el bon sentit de la paraula.

Bloc-ero ha dit...

Normal que passen. PP i PSOE tenen massa mitjans al seu servici i servilisme i damunt ací som quatre gats els qui llegim la Cotorra i no som de la seua corda.
Un detall: Em consta que la nota de premsa de l'estació s'ha enviat a tots els diaris valencians i corresponsals de Tavernes.
La nota que trau Levante ve firmada com a nota d'agencia.
Mireu si pinta el Bloc poc que no s'han molestat ni en llegir la nota que se'ls va enviar.

Anònim ha dit...

avore,avore eixe eseveniment tan gran,en quina part del mon d'aquest poble es va cel.lebrar,per que,si es a nivell del Ilmo.Ayunt.,com diu la canço de Benito Kamelas NA DE NA,a ti tul personal i a nivell de bar i restaurants cadascu se les va apanyar....eh o corrigeixme si m'enganye,anonima.

Marieta ha dit...

Com algú deia, l'anònima ha aconseguit desvia l'atenció dl tema de l'article ( les festes) i l'ha dut al seu terreny.

vicent ha dit...

Anònima xq em dóna (l'o accentuada perquè sinó diria dona, de mujer en castellà) l gana. Et respeinc perquè a mi també em dóna la gana.
En primer lloc has aconseguit desviar l'atenció, com ja hauràs pogut comprovar i ben satisfeta que pots estar. En el meu cas però, això no té major importància ja que a Tavernes res no pot arreglar-se, de moment, i els que manen faran el que voldran i com voldran, per molt de debat que hi haja. Poc viurà el qui no ho veurà. Les festas més roïnes que mai he pogut veure són les de Tavernes. Pobles molt més menuts que aquest ens superen. No pel contingut i la programació, que també deixa molt que desitjar sinó, pel model de festes i l'organització dels actes. No hi ha cap model definit i que identifique les nostres festes. A la majoria dels pobles existeix un ate, una costum, alguna cosa que atrau les mirades dels forasters. A Tavernes, si no és la baixada i pujada del Crist, digueu-me quin és eixe acte que puga atraure els de fora. No vull continuar més tot i perquè tornem a fer el de sempre. Parlar i parlar i no laborar.
Pel que fa al teu comentari, sobre la ROJA. Serà que ningú a Tavernes s'ha assabentat del triomf de la selecció espanyola. No han donat informació i per això la Cotorra hauria de fer-se ressò. Hi ha que tindre barra i crec que això a tú te'n sobra. Mira, ja estic jo ric de què la selecció espanyola haja guanyat el Mundial. Des d'ara, molts com jo deixarem de treballar un grapat d'hores al dia. Ells, en un mes han guanyat 600.000 euros de prima a banda de les assignacions que tenen signades amb la federació. No sé si ho sabràs, ja que saps tant de la selecció espanyola perquè ens has informat del seu triomf al mundial, però cada jugador signa un contracte personal amb la federació en el que s'estipulen unes quantitats econòmiques per a cada convocatòria: si és per a partits amistosos, si és per a partits classificatòris per a l'Eurocopa o per al Mundial, etc., segons el tipus de convocatòria cobren uns diners fixes o uns altres. Les primes com la del Mundial (la més elevada de totes les seleccions que han acudit. Supose que això també ho sabràs), són una altra cosa i provenen de diferents fonts com ara: la pròpia federació com és el cas dels 600.000 euros, o també d'empreses i particulars. Puc dir-te que sovint, els imports d'aquestes podrien inclòs fer-te tremolar. També disposen d'altres gunays com drets d'imatge, contractes puyblicitaris, etc., etc., que signen de manera individual amb federació, cadenes de televisió i empreses publicitàries.
Seguint amb el teu interés pel futbol, crec que la notícia per a mi hauria estat com han quedat els diferents equips de la UD Tavernes o de l'Alfandech i altres i altres informacions que, per desgràcia per a mi, no ens enterem. I mira que vivim al mateix poble.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Va, ara parlem de festes nosaltres.
Perquè sembla ser qui ni l'oposició a hores d'ara sap res de res.

Espigolant per ací per allà, sembla ser que es prepara una fira de comerciants del poble; sembla ser que es planteja canviar el dia del concert de les bandes al divendres pre-festes de nit... i alguns estan veient si podran cantar aquella cançó

una sardina
dos sardinas
tres sardinas
y... un gato.

que es canviaria per

mil kilos
dos mils kilos
tres mil kilos
i... un record!

Vorem, vorem, que passarà.

pepegall ha dit...

pel primer divendres, he escoltat per algun lloc, que actua Benito Camelas, i pot ser que alguns grups (1 ó 2) de rock del poble ( dels 14 o 15 que hi ha Tavernes), façen de "teloneros".