L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 19 de juliol del 2010

ARTICLE D'OPINIO: Model de platja

Fa uns dies hem assistit a la queixa d’un estiuejant sobre la platja de Tavernes de la Valldigna. Este senyor es queixava amargament d’un incident ocorregut en l’orxateria Alboraya amb motiu d’una sopar-festa. Segons pareix un veí molest pel soroll, va cridar la policia i es va haver d’interrompre l’acte. L’harmonització entre el dret al descans i el dret a disfrutar de les nits estiuenques no és fàcil. Lluitar contra la intransigència d’alguns o haver de suportar dia després d’un altre la música o l’excés de soroll no és fàcil.
Al meu mode de veure hi ha definir un model de platja i al meu parer només hi ha diverses solucions. Una seria triar el model de Benidorm: Festes a límit a l’estiu per als més jóvens o que s’assenten jóvens i festes per als més majors la resta de l’any. Partint d’eixe model es poden fer totes les variants que es vullguen però és necessari triar un model. Els usuaris d’esta platja la trien per unes característiques determinades, però si estes canvien contínuament perquè no hi ha un model succeïx que cada vegada ve menys gent.
Si volem un model per a majors haurem de deixar més servicis a l’hivern, servicis mèdics comerços, etc. Si el que volem és una platja jove, caldrà destinar zones per a ells amb els servicis que ells demanden. Qualsevol model val però cal tindre-ho i adequar els servicis al dit model.
Per un altre costat haurem d’habilitar millor servici de salvament i socorrisme, les carències d’enguany es faran notar. Crec que les associacions de veïns han de prendre cartes en l’assumpte i desenrotllar un model junt amb l’Ajuntament, si no ho fem veurem com la platja llanguix a pesar de les obres fetes i les futures. Millorar les infraestructures és necessari però triar un model és igual o més important.
German Soler
-

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

No es publiquen comentaris sobre els articles d'opinió.