L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 7 de setembre del 2016

FESTES 2016: La llenya ja és a punt per a "La noche de las sartenes" de Festes del Poble

Després de llegir la notícia en "Las Provincias" ens pensàvem que l'Ajuntament havia sumat un altre acte festiu a les Festes del Poble. 

Però no, després de llegir-la, hem pogut comprovar que la breu nota publicada avui al diari és un mal resum, amb mínima informació, de la nota de premsa oficial de l'Ajuntament on s'hi donaven tots els pèls i senyals de "La nit de les paelles".

Perquè d'això es tracta: de la "Nit de les Paelles", transformada suposem per una traducció automàtica del diari en "La noche de las sartenes". Almenys haguessen publicat "La noche de las paellas", però no, simplement un detall del maltratament que determinada premsa dóna a la nostra llengua.

Esperem que a ningú se li passe pel cap agafar una paella de mànec (sartén en castellà) i acudir a l'acte amb el convenciment de que s'ha de cuinar amb eixe estri de cuina o que el que cal és fer un ous caiguts.

Bromes a banda i en un altre ordre de coses cal dir que els preparatius per a la "Nit de les Paelles" continua en el lloc previst i hem pogut veure al camió de la brigada municipal descarregar feixos de llenya en l'esplanada que hi ha entre el CEIP Alfàndec i l'Avinguda de les Corts Valencianes.



L'Ajuntament vol que tots els participants tinguen a l'abast la llenya suficient que cal per a cuinar la paella, i pel que hem pogut comprovar enguany s'han preparat més muntons i més grans. Així que... divendres, tots a la festa i a cuinar el plat valencià més internacional amb els amics i amigues.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ja ja!!!
Bona festa de les Paelles

Anònim ha dit...

També s'ha preparat un bon enllumenat

Anònim ha dit...

Que bè!Llo agafare una sartè para aser uns ous rompits que me salen de mort,i los fare con lenya!!! ;D