L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 30 de març del 2024

Totes les previsions de l'oratge confirmen al País Valencià un diumenge de Pasqua mullat, tot i que no seran grans pluges


No han canviat els pronòstics que vam dir fa uns dies sobre els dies de Pasqua, sinó que més bé es confirmen: avui dissabte començarà el dia amb bon oratge per anar canviant a la vesprada, sobre tot a les comarques de l'interior valencianes, amb tempestes que poden afectar les comarques del sud de València i nord d'Alacant.

Serà demà, diumenge de Pasqua, quan la borrasca Nelson, que tant ha fet parlar aquest dies, ens afectarà amb un matí gris i plujós, sobre tot de cara a migdia i primeres hores de la vesprada que serà quan les pluges, encara que no massa fortes, es generalitzaran en tot el territori valencià i en alguns casos de la mà de formacions aïllades de tempesta.

Com se sol dir, seran pluges que majorment només mullaran els carrers, però això sí,  molestaran bastant les celebracions a l'aire lliure. Vaja que... ens faran la Pasqua! I s'espera igualment una abaixada de temperatures amb la qual cosa alguna peça d'abric no vindrà malament per la vesprada. 

El dilluns es normalitza la situació, tot i que encara tindrem núvols, però la situació començarà a canviar per gaudir d'una setmana on regnarà novament l'anticicló i l'augment de temperatures a partir de dimecres. 

Del cap de setmana de Sant Vicent ja en parlarem, que queda un poc lluny per a previsions tot i que ja s'anuncia la probable formació d'una nova borrasca en la mateixa zona on es va originar Nelson, i que seria de característiques semblants: seria la quinzena borrasca de la temporada i es batejaria com a Olivia.

Bones Pasqües a tots i totes.