L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimecres, 27 de març del 2024

Obres de millora i reasfaltatge del carrer Blasco Ibañez i adjacents



Continuen les obres de millora que efectua l'Ajuntament en el carrer Blasco Ibáñez i altres carrers adjacents de la platja de Tavernes, una obra amb un projecte inicial del govern anterior de Compromís dins del denominat Pla Provincial 2022-23 de la Diputació de València, i que s'executa ara amb el nou govern.

 

 

 Talment com es pot llegir en el cartell informatiu que hi ha en l'obra del carrer Blasco Ibañez, el pressupost inicial es superior als 44.000 euros i l'execució corre a càrrec de l'empresa Sercyoval SA de Sueca.


 

En general les obres a executar són un reasfaltatge del carrer del Mar, l'execució de guals en el carrer Cullera i l'adequació de la vorera del carrer Blasco Ibáñez, que es trobava en un estat precari de conservació. Les fotografies que publiquem són testimoni dels treballs que s'executen.