L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 2 de març del 2024

Gran èxit de participació i col·laboració solidària en la masterclass de la Falla Passeig



La Falla Passeig ha organitzat aquest matí la "I Masterclass de Zumba Solidària", una activitat que ha estat impartida per Adriana Grau i Dani Roto de manera altruista i amb una recaptació que servirà per a finançar el projecte futur dut a cap la Fundació Integra Valldigna per construir habitatges solidaris.

 

 

 

 La masterclass disposava de la compra de dorsal, encara que no s'hi participara, per tal de col·laborar amb el bon objectiu de l'activitat. En total s'han repartit 289 dorsals.