L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 7 de març del 2024

Aquesta vesprada tindrà lloc la "22a Cursa de la Dona"

 

Avui divendres Tavernes celebra la "22a Cursa de la Dona",  la cursa pionera i més veterana de les que se celebren a la Safor-Valldigna en commemoració del "8 de Març: Dia de la Dona" organitzada per les regidories d'Esports i d'Igualtat de l'Ajuntament. L'objectiu de la cursa, un any més, és fer visible la problemàtica de la dona i reivindicar una societat justa i igualitària, sense "bretxes" salarial ni elements discriminadors per raó de sexe.

La celebració, com els anys anteriors, començarà a la Plaça Major amb la reunió de totes les participants i la inscripció i l'arreplegada de dorsal a les 18'30 hores i la participació voluntària en el denominat "Dorsal 0" que arreplegara un donatiu per a l'Associació Acude, d'ajuda a les persones grans. 

Una imatge d'arxiu dels moments previs a la cursa

 

L'escalfament de les participants donarà pas a la cursa, amb eixida prevista a les 19'30 hores, una cursa que no és competitiva per a majors de 14 anys, amb una distància per circuit urbà de 1 km. i de 3 km, segons la modalitat a la qual la dona s’hi apuntava, amb tornada a la plaça Major.

L'activitat s'espera com anys anteriors siga multitudinària i de gran germanor entre les dones de totes les edats, unides en aquesta cursa per reivindicar un paper igualitari en la societat, i comptarà amb la col·laboració dels monitors de l’Escola de Jocs i Extraescolars, la Generalitat Valenciana, Club Atletisme la Valldigna, Protecció Civil, Creu Roja i les empreses Atmósfera Esports, Farmacia Vidal, Fruites Tono i Lanjarón.