L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

divendres, 15 de març del 2024

L'Associació de Jubilats i Pensionistes no ha firmat encara el conveni amb l'Ajuntament, tot i que apareix en la relació oficial


 

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Tavernes no ha firmat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament per al 2024, segons ens han fet conéixer, tot i que apareix en la relació d'entitats i associacions beneficiades publicada per l'Ajuntament el passat dia 7,una relació oficial que nosaltres reproduírem. De fet, en repassar les fotografies de les firmes de les 32 entitats locals, no hi és cap fotografia de la firma de l'Associació de Jubilats i Pensionistes.

Per tant, després les explicacions donades pel  nostre/la nostra informant, hem de rectificar la informació. El motiu? Ens diuen que amb  la firma del conveni les entitats/associacions reben una quantitat de diners públics per dur a canvi actes o actuacions associatius que beneficien la ciutat, i en aquest marc se'ls hauria suggerit de fer-se càrrec de l'organització d'un berenar gratuït per a socis i ciutadans de Tavernes que volgueren assistir-hi. 

Segons aquestes fonts, l'associació és independent i està pensant-se si accepta el conveni i la quantitat de diners públics, valorant les implicacions i afecció que pot tindre en la seua pròpia programació d'actes. També recorden que el treball que efectuen és per beneficiar els socis, no perquè altres se'n puguen beneficiar políticament amb la seua presencia als actes i parlaments.