L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 9 de març del 2024

Els actes amb els quals, aquest cap de setmana, celebrem el "Dia de Valldigna"

 
El Dia de Valldigna hauria d'haver tingut enguany un significat especial després que les Corts Valencianes aprovaren a final de legislatura passada la nova llei del "Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna", per substituir la fracassada Fundació Jaume II el Just, niu d'escàndols del PP valencià amb funcionament investigat dins del cas Taula.
 
La llei tenia com a objectiu promoure la funció social del monestir com a espai cívic, institucional i cultural de la ciutadania valenciana, però el nou govern PP-Vox no ha impulsat cap potenciació i augment de les activitats que s'hi duien a cap al llarg de l'any, sinó al revés: el retall del pressupost i amb això menys actes i esdeveniments. 
 
No obstant enguany s'ha avançat la celebració, i en lloc de la data que pertoca - el pròxim divendres dia 15 - aquest cap de setmana hi ha organitzats diversos actes que, com ja és habitual,  se centren a la localitat de Simat i dels quals podeu informar-vos al quadre següent.

 


 

Cal significar que  l'església monacal acollirà el diumenge dia 10, a les 12 hores, l'actuació de l’Orquestra Simfònica de Tavernes, dirigida pel director Ximo Arias i que comptarà amb la participació de músics de tots els pobles valldignencs. Patrocinat per la Conselleria de Cultura.