L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 9 de març del 2024

Gran participació en la Cursa de la Dona 2024 celebrada ahir

 

La Cursa de la Dona 2024 - era la 22a edició de la cursa pionera en la Safor-Valldigna- va comptar amb una gran participació: 610 dones s'inscriviren en l'activitat que, a més, en el denominat "Dorsal 0", aconseguia recaptar 498 euros que es destinen a l’Associació de Cuidadors i Dependents (ACUDE).
 
 
 
 
 
Els participants es reuniren en la plaça Major, lloc on tindria lloc l'eixida i meta de la cursa no competitiva, on es va llegir el tradicional manifest del "Dia de la Dona" per Silvia Borràs, amb una reivindicació del paper de la dona en l'esport i s'animava a les doner a participar en els clubs esportius locals, van haver uns minuts d'escalfament abans de l'eixida.

L'escalfament de les participants donarà pas a la cursa, amb eixida prevista a les 19'30 hores, una cursa anunciada per a majors de 14 anys, amb una distància per circuit urbà de 1 km. i de 3 km, segons la modalitat a la qual la dona s’hi apuntava.

 

 

 

El tall de la cinta d'eixida, efectuat per la regidoria de Dona, Amparo Bo, iniciava una activitat que com essent habitual va ser multitudinària, tant per la participació com per la gent que reuneix per contemplar-la, i on es va demostrar una vegada més la gran germanor entre les generacions de les dones participants,  de totes les edats i condició física, unides  per reivindicar un paper igualitari en la societat. En acabar, repartiment de detalls-recordatori a totes les participants.  

 

 

La cursa va comptar amb la col·laboració dels monitors de l’Escola de Jocs i Extraescolars, la Generalitat Valenciana, Club Atletisme la Valldigna, Protecció Civil, Creu Roja i el patrocini de les empreses Atmósfera Esports, Farmacia Vidal, Fruites Tono i Lanjarón.