L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 17 de març del 2024

Les falles de Tavernes ja llueixen al carrer. Les fotografies. Aquesta vesprada és el lliurament dels premis

 

Els 12 monuments de Tavernes, 6 falles grans i les 6 menudes, són ja totes al carrer. Avui de matí està programada la visita dels dos jurats que qualificaran tant els monuments grans com els petits de les sis comissions valleres i encara veiem, en algunes falles i abans de l'inici de la despertà, com s'ultimaven els darrers detalls.
 
Totes les comissions han posat des d'ahir el màxim interés, voluntat i esforç en tindre els monuments endreçats i ben polits, una activitat que va tindre la col·laboració d'un oratge esplèndid, de primavera quasi estiu, i que avui continuarà segons les previsions.
 
També es el temps de les crítiques, majorment polítiques, que hem llegit en la pràctica totalitat de les falles, excepte la Passeig que tenia aquest matí les rètols tapats, no sabem si per evitar que la rosada els fes malbé o per mantindre la incògnita fins que passe el jurat. 
 
Els temes majorment sobre Tavernes i tot allò que gira al voltant del tripartit de govern, algunes critiques als caps visibles dels partits de govern i de l'oposició, amb esments tant de les mancances de la ciutat, la falta de projectes, la Goleta, la ronda del poble... com a l'interés per la propaganda i ser protagonista diària de les fotografies dels mitjans de l'Ajuntament d'alguna política local. O siga un ampli ventall per a tots els gustos.

Ara és el temps de l'espera, nerviosa. Almenys fins a les 6 de la vesprada quan començara l'acte de lliuraments de premis, guardons i banderins de les falles 2024. Sort a totes les comissions.
 

Fotografies d'aquest mateix matí: 

Portal



 Dula




Prado 


 

 
 Via 
 
 
 
 
Cambro 
 
 


Passeig