L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

diumenge, 3 de març del 2024

El centre comercial "La Valldigna" comença a ser una realitat

 

 
La piqueta va enderrocar fa uns mesos les naus de Federico Giner SA. El pas inaturable del temps s'enduu moltes vivències, moltes realitats de la nostra ciutat que van canviant-se per altres de noves. És el cas dels solars que ocupaven la naus més modernes de la factoria que, tal com hem anat informant, tenen una nova destinació: allotjar el que serà el primer centre comercial de Tavernes. 
 
 
 
 
 
Una nova realitat que ha de contribuir, talment com van fer l'antiga factoria de mobles escolars, al progrés, al treball i a la modernització, en aquest cas els serveis, de la nostra ciutat. Comença per tant un nou temps per aquests solars que ja veuen, com es pot apreciar en les imatges que publiquem preses ahir dissabte, com es basteixen fonaments i pilars de les noves instal·lacions.
 
 

 

 

Tavernes gaudirà d'un parc comercial en l'entrada de la població, al costat dret de la comarcal CV-50 en direcció Alzira, unes instal·lacions que respondran al nom de "La Valldigna" i que ocuparan una superfície  sobre els 17.000 metres quadrats, dels quals 6.500 estaran construïts per ocupar tendes i establiments comercials que disposaran de zona d'aparcament capaç per a 250 vehicles.

 

 

 Els detalls avançats en el seu dia per la consultora Inmoking parlaven d'una inauguració a principis del 2025. Després de la retirada de l'amiant del sostre de les factories, actuació dels darrers mesos de l'any passat, la demolició i trasllat dels enderrocs, el nou centre comercial comença a ser una realitat. Les obres s'inicien, segons va avançar la consultora, amb un 60% arrendat de l'espai comercial a distintes firmes, tot i la confiança d'arribar al 100% de l'ocupació tal com avancen les obres, i siga més visible el centre comercial, amb la qual cosa l'espai serà més atractiu per a les firmes interessades a establir-se a Tavernes.


Simulació del nou parc comercial "La Valldigna.