L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 30 de març del 2024

El Juvenil de la UE Tavernes es classifica lluny dels llocs del descens

 

El Juvenil de la UE Tavernes de 1a Preferent va vèncer per 3-0 al conjunt de la Llosa de Ranes. La victòria assoleix més importància perquè l'equip que dirigeix José Enrique Cuñat va ser contra el cinqué classificat,  però que no va poder fer massa quan davant es va trobar amb uns rogets que feren de la intensitat i bon joc el millor aval de la victòria.

Tres punts que, com se sol dir, saben a glòria perquè són una empenta important perquè els juvenils vallers es classifiquen en la zona mitjana-alta de la classificació, lluny dels lloc perillosos de descens.

Remés