L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 5 de març del 2024

PLE MARÇ 2024: L'Ajuntament estudiarà firmar "contractes de patrocini" amb els vallers i valleres que destaquen en activitats esportives, benèfiques, culturals, científiques...


 

l ple de Tavernes va donar a conéixer la declaració institucional de tots els grups que conté la possibilitat d’atorgar contractes de patrocini a les persones valleres que destaquen a les seues disciplines i promocionen el municipi amb els seus èxits, així com analitzar la possibilitat d’establir unes bases que regulen els criteris objectius en què s'atorguen aquests contractes de patrocini.

En resum: que els vns de Tavernes que porten el nom de Tavernes tant a Espanya com a Europa per haver aconseguit èxits de reconeixement nacional i internaciona, puguen rebre ajudes per al desplaçament i estades, aspectes que són un important inconvenient per poder competir.

Aquesta ajuda es considera  ha de ser "un suport institucional efectiu i real" i s'estudiaran els denominats " contracte de   patrocini", o siga el patrocinat rebrà una   ajuda econòmica per a dur a terme la seua activitat   esportiva,   benèfica,   cultural, científica o d'una altra índole i a canvi es compromet a col·laborar en la publicitat del patrocinador, que en este cas seria l'Ajuntament.

Aquesta iniciativa ha tingut una certa polèmica en les xarxes, car mentre un diari comarcal venia a donar la paternitat de la idea a la senyora Romero, alcaldessa de Tavernes, per altra banda el PP ha reivindicat la iniciativa i ha assegurat que la proposta és seua. De fet, va ser la senyora Palomares, portaveu del PP, qui va llegir la declaració institucional (foto superior).