L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 28 de març del 2024

Tavernes acull des d'avui i per segon any consecutiu una prova puntuable del "Campionat Caní d'Espanya d'Agility"

 

Tavernes acull per segona vegada consecutiva una prova puntuable per al Campionat d’Espanya d’Agility, en el qual està previst que hi participen més de 150 gossos ensinistrats, alguns provinents de França i Espanya, en el Camp del Vergeret. Aquesta modalitat canina competitiva competició tindrà lloc entre el dijous, dia 28 de març i el pròxim dilluns, dia 1 d'abril organitzada per la Reial Societat Canina Espanyola.

Josep Llàcer, regidor de Benestar Animal i Esports, ha destacat el fet que per segona vegada consecutiva Tavernes siga la localitat elegida per a aquestes proves, una circumstància que confirma la bona organització i acolliment que Tavernes va donar als participants en el campionat celebrat l'any passat. En el campionat de l'any passat, com ha recordat el regidor, van destacar els vallers Sara Grau amb el gos "Heidi" i Arcadio Andrés amb"Colada" i "Tizona".

 


"L'experiència que vam adquirir primer l'any 2015 amb la final del campionat autonòmic, i  l'any passat en la prova puntuable al Campionat d'Espanya va ser molt bona i enguany continuem fent de Tavernes un lloc de referència esportiva i de benestar animal" ha assenyalat el regidor de Compromís.

Enguany es preveu que siguen 150 participants en aquesta prova d'agility, una modalitat canina competitiva on una persona guia dirigeix al seu gos a través d’una sèrie d’obstacles, els quals ha de superar de forma neta i amb el menor temps possible i amb la finalitat de demostrar la seua intel·ligència, obediència, concentració, sociabilitat i agilitat. Per practicar aquest esport no cal que el gos siga de cap raça en especial, sinó únicament que hi haja bon enteniment entre el guia i l'animal.