L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 6 de març del 2024

El Parc del Cambro torna a obrir després dels treballs de manteniment i millora per corregir els afectes d'actes vandàlics

  

L’alumnat del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes VI" ha finalitzat la primera fase dels treballs de manteniment i millora del Parc del Cambro, a l'espera d'una segona fase on  s'introduiran nous elements per poder gaudir més i millor d’aquest parc urbà.

 
 
El passat divendres es va tornar a obrir al públic després d'haver finalitzat la primera fase, on s'han recuperat elements i s'han replantat espècies de manera que com diu el mateix taller "enguany la primavera s’ha anticipat a Tavernes, i ja arribat al Parc del Cambro".
 
 
 
El Parc del Cambro conté diferents espais que cal respectar, i tal com s'assenyala des del mateix Taller d'Ocupació, és un espai per a les xiquetes i els xiquets, per a mares i pares, per a la gent més gran i, a més a més, un espai per a les plantes i l’art  que cal que totes i tots respectem. Per tant, un prec per a tots és evitar que les xiquetes i xiquets no entren als espais enjardinats i que els adults tinguen cura per evitar que s'hi entre.
 
 
 
Una referencia aquesta a distintes actuacions de vandalisme que ha patit el parc, i que ha obligat a realitzar treballs extra de manteniment i reposició d'elements en un parc que "s’ha convertit en un referent, i no sols a nivell del poble. Però necessita la teua col·laboració si vols que totes i tots el puguem gaudir. Aquest parc només serà possible amb tu i la teua col·laboració. Decideix si vols ajudar a aconseguir-lo i que continue tan radiant com el divendres passat, quan es va tornar al públic".
 
 
 
El Parc del Cambro es per a totes i tots, per al gaudi general de la ciutadania, i només amb la col·laboració de tothom serà possible que el parc acomplesca el seu objectiu de ser espai d'oci, de gaudi, de gaudir de la natura. Per tant, som els ciutadans qui hem de decidir que volem: "El Parc del Cambro, com el Jardí de l’Art que va ser concebut, o el Parc del Cambro com el parc del vandalisme on es trenquen les obres d’art, s’arranquen les plantes i el reg que es dona la vida, es llancen les pedres als vehicles de fora, es fan malbé els elements decoratius, tu decideixes!"