L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

diumenge, 3 de març del 2024

L'equip de Tavernes, subcampió del campionat de Raspall Femeni Pro1 del País Valencià

 

No ha pogut ser, tot i el bon joc demostrat avui al trinquet municipal d'Orba (Alacant): l'equip de Tavernes integrat per Ana-Júlia-Joana (blau), ha estat al final superat per Victoria-Isabel (roig), l'equip de Bonrepòs i Mirambell, per un resultat de 25-15  en partida que ha estat retransmesa per "À Punt Mèdia".

 
 
 
 
L'equip valler, després d'un gran campionat amb uns magnífics resultats i sense perdre cap partida, havia arribat a una final que es preveia molt disputada per la qualitat demostrada pels dos equips finalistes al llarg de la competició i on qualsevol dels dos equips podia alçar-se amb el campionat.
 
 
 

Ana, Júlia i Joana han jugat una bona partida, ben disputada i amb molta igualat en el principi i fins a la meitat on l'equilibri de forces era total com demostrava el marcador igualat a 15. El joc que posava el 20 en el caseller ha estat molt disputat, igual hagués pogut caure d'un o altre costat que de l'altre, i finalment s'arribava a un Val-30 a favor de les rogetes que s'apuntaven el joc. Amb el resultat 20-15, l'equip format per Victoria i Isabel ha estat més resolutiu, les valleres no han tingut opció de retallar i empatar la partida, que finalment queia del costat roig per un 25-15.