L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 16 de març del 2024

Temps era temps.... La UE Tavernes aconseguia l'ascens a primera regional la temporada 1974-75

 

La temporada de lliga del 1974-1975, i d'això ja ha plogut molt, va ser especial per a la UE Tavernes que aconseguia l'ascens matemàtic a la categoria de primera regional després d'empatar 1-1 en el camp del Portuarios, equip de Gandia, i amb el qual la UE Tavernes va mantindre una gran rivalitat comarcal, el mateix que amb l'equip d'Oliva, en aquells temps. 

Un partit on, a més del gran futbol practicat pels rogets segons van narrar les cròniques, va ser fonamental la jugada de l'últim minut del partit, quan el porter Roget parava un penalti.  L'equip que va jugar els 90 minuts (en aquells temps no hi havia canvis) va estar format com veiu a la foto superior presa en el camp del Portuarios per: dalt, d'esquerra a dreta: Roget, Grau, Jareño, Vicentín, Malonda, Yanco; baix d'esquerra a dreta: Colau, Fede Farina, Manclús, Serra i Pepe Rullo. Era entrenador del Tavernes Pepe Brines i president Pepe Pastor "Igor"

Potser això de la primera regional semble ara de poca categoria futbolística quan hi ha tantes i tantes categories i grups en el futbol regional i nacional, però cal recordar que en aquell temps existien la tercera, segona i primera regional i la tercera, segona i primera divisió... una primera regional ja era un gran mèrit.

 

La foto anterior va ser presa el diumenge següent en el camp valler amb la plantilla i membres de la directiva.

Les fotografies són originals de Leoncio Tarin. Li agraïm a la persona que ens les ha facilitades i la informació. Sempre és bo recordar fets i històries que impliquen el nostre poble.