L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 8 de març del 2024

L'Ajuntament firma els convenis del 2024 per a les ajudes a entitats i associacions del poble


L'Ajuntament ha firmat els convenis del 2024 amb un total de 35 entitats i associacions locals per un import semblant als de passats anys de 290.000 euros. La firma va tindre lloc en el saló de plens de l'Ajuntament presidida per l'alcaldessa Lara Romero i comptant amb la presència dels regidors municipals responsables de les àrees implicades i altres de l'oposició.

En acabar l'acte, els representants de les entitats i associacions conveniades i de la corporació municipal posaren per a la foto de família, moment que recull la fotografia oficial superior. 

El total de convenis signats son 37 en haver-hi dos de caràcter extraordinari que se sumen a l'ordinari que tenen les entitats beneficiades. Un dels convenis extraordinaris és per al Tavernes Rugby Club com a ajuda especial per al seu 90é aniversari i un altre amb l’Associació de Comerciants Tavernes, per dur a cap una campanya especial d'impuls al comerç local.

Conveni d'àmbit esportiu:

Unió Esportiva Tavernes, Club Bàsquet Tavernes, Club Atletisme La Valldigna, Tavernes Rugby Club, Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, Club Halterofília La Vall de Tavernes, Club Ciclista La Valldigna, Athletic La Vall, Club Patinatge Tavernes, Club Karate-Do La Valldigna, Club de Pilota La Valldigna, Associació de Caçadors San Huberto, Societat Columbicultura La Valldigna i AMPA de l'IES Jaume II. 

Conveni àmbit social: 

Associació de Comerciants Tavernes, l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, Creu Roja, Càritas Interparroquial, l’ONG Solidaritat amb el Tercer Món, Tyrius i l’Associació de Cuidadors i Dependents (ACUDE), l’Associació Animalista Tavernes, el Sindicat de Regs i el Moviment Escolta València (Agrupament Escolta L’Ombria i Agrupament Escolta Valldigna).

Àmbit cultural i festiu: 

Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, Coral Marinyén, Societat Instructiva Unió Musical (SIUM), Boixeteres Tavernes, Cor de Cambra Quinze de Març, Federació de Falles – Junta Local Fallera, Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna, Junta Major de Setmana Santa, Festers Divina Aurora i Banda CIM La Valldigna.