L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dilluns, 18 de març del 2024

L'Ajuntament disposa de 14 ofertes de professionals per dirigir les obres de reforma (4'5 milions) del CEIP Sant Miquel

 

Un total de 14 ofertes de professionals i/o despatxos d'arquitectura ha rebut l'Ajuntament de Tavernes que aspiren a aconseguir el contracte de la "Direcció facultativa de les obres del projecte d'adequació/ampliació del CEIP Sant Miquel" que s'executaran dins del Pla Edificant iniciat durant la legislatura passada.

L'oferta de contracte redactada per la secció d'Activitats Tècniques a proposta del regidor Josep Llàcer, de Compromís va estar publicada en el seu dia en la plataforma PCSP. El valor del contracte  és valora en un màxim de 135.849 euros IVA inclós, per dirigir les obres d'execució del projecte d’ampliació, adequació i millora del CEIP Sant Miquel. 

La fase de direcció de les obres comprendrà totes les actuacions necessàries a realitzar (enderroc, adequació de parcel·la per a la construcció per a l'adequació/ampliació de edifici, instal·lacions i estudi de seguretat i salut, esmenes de deficiències, ampliacions, aclariments, direcció d'obra i de les instal·lacions.) fins la finalització completa de la execució de les obres, que està previst tinguen una durada de 2 anys. 


 

El projecte ja redactat i aprovat per l'Ajuntament

Tal com vam informar, el febrer del 2023  l’Ajuntament, a través de la regidoria d’Obres, que dirigia en la passada legislatura el mateix Josep Llàcer, va licitar la redacció del projecte d'obres que suposen una inversió superior als 4’5 milions d’euros per a executar la  millora general en les aules, l’habilitació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat al centre educatiu, l’ampliació del gimnàs, el menjador i la planta baixa de l’escola, la millora de la tanca exterior i l’enderrocament i reconstrucció del mur de contenció de la zona de jocs. El centre gaudirà d'una ampliació de superfície de 2.029,55 m2, segons el projecte de l’Ajuntament redactat en el marc del Pla Edificant iniciat pel govern del Botànic de la Generalitat.

El responsable de la direcció integral de les obres, supervisarà la correcta execució de les obres, així com la redacció de totra la documentació tècnica de tot tipus necessària per a la tramitació del certificat final d'obra i de l'inici de l'activitat educativa en el centre.