L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 29 de març del 2024

La regidoria de Serveis Públics ja ha iniciat el Servei de Salvament i Socorrisme a les platges de Tavernes

 

L’Ajuntament  ha engegat el Servei de Salvament i Socorrisme a les platges de Tavernes, una tasca que efectuarà la Creu Roja. "Hem començat el servei de vigilància amb l'arribada de la Setmana Santa i Pasqua amb un objectiu clar de dotar de seguretat el nostre litoral i beneficiar els banyistes en oferir el servei en aquests dies que arriben a les nostres platges a gaudir de les vacances" ha assenyalat el regidor de Compromís José Enrique Cuñat, responsable dels Serveis Públics municipals.
 
El regidor ha destacat la importància de “poder començar la temporada abans d'un període d’alta afluència, com és aquest cap de setmana i la Setmana Santa, i així garantir que els serveis estiguen completament operatius en el moment que la afluència siga major"
 
Cuñat ha destacat que la situació d'iniciar el servei "ens permet adaptar-nos més i millor i potenciar la seguretat. Hem organitzat un inici primerenc i ben planificat de la temporada de salvament i socorrisme, una tasca que és fonamental per assegurar que les nostres platges siguen llocs segurs i de gaudi a plena satisfacció dels nostres veïns i de tots aquells que ens visiten". 
 
 

Els horaris en Setmana Santa i Pasqua de Sant Vicent seran els següents 

Setmana Santa: 
Dijous Sant de 11:00 fins a les 18:00
Divendres Sant de 11: fins a les 18:00
Dissabte de Pasqua de 11:00 fins a les 18:00
Diumenge de Pasqua de 11:00 fins a les 18:00
Dilluns de Pasqua de 11:00 fins a les 18:00

Cap de setmana i fins a Sant Vicent: 

Dissabte, diumenge i dilluns de Sant Vicent de 11:00 fins a les 18:00

 

 


A partir del més, s'anirà ampliant el servei i els horaris de vigilància, tot adaptant-lo a les necessitats dels usuaris per oferir la millor cobertura  als banyistes a mesura que avance la temporada estival. El dispositiu de salvament,  a més de personal qualificat, disposa de vehicles i equips propis com ara embarcacions i motos aquàtiques cosa que augmenta l'eficiència i la capacitat de resposta en cas de qualsevol emergència.