L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 8 de març del 2024

Avui dissabte la Valldigna celebrarà la tradicional "Marxa de Torxes"

 

Molts veïns i veïnes de les poblacions de la Valldigna participaran aquesta vesprada de dissabte en la "Marxa amb torxes a la Valldigna" per confluir després a les portes del monestir de Santa Maria de  Valldigna amb trajectes i horaris diferenciats segons la població. 

L'eixida de Tavernes està anunciada a les 17'30 hores amb eixida des de la plaça de l'església Sant Pere, la de Benifairó a les 19'15 des de la plaça del Pi, mentre la de Simat a les 19'30 tindrà un recorregut urbà des de la Font Menor al monestir. 

L'activitat compta amb l'organització i col·laboració d'entitats com el "Bloc de Progrés Jaume I", l'Agrupament Escolta Valldigna, l'Agrupament "L'Ombria", el Centre Excursionista de Tavernes, el Grup de Muntanya Valldigna i l'Associació de Veïns "la Valldigna" de Tavernes.


 
 
Després de l'arribada a la plaça del monestir, i ja sobre les 20 hores, està prevista la lectura del tradicional manifest de les entitats convocants, un manifest on es posa en valor la Valldigna i la voluntat dels valldignencs i valldignenques de treballar per conformar la nostra comarca valenciana, des de la germanor i solidaritat entre els pobles de la nostra comarca, que és al cap i a la fi un dels objectiu de l'acte.
 
No hi haurà autobús de tornada a les poblacions en acabar l'acte