L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.794
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:21.461

dimarts, 10 de setembre del 2013

Votarà el que vosaltres decidiu, i no el que vulga el mateix diputat Joan Baldovi





El diputat de Compromís, Joan Baldoví, votarà les esmenes i el projecte final de la Llei de Transparència en funció dels resultats obtinguts en la consulta que té lloc en el web www.congrestransparent.com. El web és una experiència de democràcia directa que vol demostrar que és possible una major participació ciutadana i no només votar cada quatre anys.

Joan Baldoví ha recordat que cal usar les noves tecnologies i les xarxes per a escoltar a la ciutadania. “És important participar directament en la presa de decisions i Compromís amb la vol saber l’opinió dels ciutadans i que s’impliquen activament en la presa de decisions”.  El diputat afirma que són els ciutadans els que han de prendre decisions i els diputats traslladar-les a la votació.

La consulta té lloc a través del web www.congrestransparent.com i usant l’eina de programari lliure per a la presa de decisions, Àgora Voting. Per a fer més fàcil la consulta  s’ha dividit la nota en set blocs (Dret a la Informació com a dret fonamental, Subjectes Obligats, Regulació de lobbies, Formats de la Informació, Causes de la inadmissió, Silenci Administratiu Negatiu, Òrgan de transparència) que resumeixen les principals propostes i sentit de les esmenes que els diferents grups han presentat. En cadascun d’eixos blocs hi haurà una sèrie d’elements pels quals caldrà optar.

La consulta determinarà el sentit de les votacions que el diputat Joan Baldoví realitzarà en dia 12 en el Congrés. És a dir, Baldoví votarà el que la ciutadania decidesca.
-

5 comentaris:

nacionaliste desencantat ha dit...

Si li demanem per internet que vote a favor del nacionalisme espanyol i en contra del nacionalisme valencià-català, també ho farà?
Ho dubte, que siga tan transparent.

Ah, que nosaltres votem, però només a les opcions que ens proposen ells. Molt ben pensat. Com les quotes a repartir entre Bloc e iniciativa, això són primàries demòcrates?

Anònim ha dit...

Si l'opció de votar nacionalisme castellà (mal dit espanyol, perquè Espanya com a tal uniformitat no existix. Si existira no existiria quatre nacionalits històriques i no sé quantes pseudonacionalitats) o siga, si l'opció nacionalisme castellà és la que ix guanyadora, estic segur que ho votarà.

Ara això es tan dificil com que un gat parisca dalt d'un garrofer.

I quant a primàries, les regles se les posa cadascú a sa casa. Tu tens dos opcions: no votar (t'estalviaràs un euro) o clavar-te en un dels partits i intentar des d'allí i treballant que les teues opcions sobre com fer-les siguen les guanyadores.

Ara, és de risa la manera com tu ho planteges, com si fora un joc de crios, quan hi ha centenars i milers de persones donant idees, s'estan fent reunions per tal de decidir i ara vens tu i.... ¡zas! tens la vareta màgica.

Anònim ha dit...

Sois los mismos perros pero con diferente collar

Nacionaliste desencantat ha dit...

Clar que és castellà el nacionalisme estatal espanyol, però això ja ho saben tots els valencians que ES SENTEN (pel que siga) primer espanyols (castellanistes) que valencians o catalans del País Valencià. I si Baldoví esten la qüestió fora del nostre País, com a diputat espanyol que és i representa al conjunt d'espanyols a les corts, pues la resposta va a ser clara.
Que es deixe de quixotades i que primer s'aclarisca el partit i després ja vorem. Perque no sé sap si Compromís és un partit de partits, una colla de partits, o un mercat d'escons i assessors. El bloc mig dividit amb la Mònica (no passaria si Morera fos un autèntic lider), entre el bon màrketing polític que representa i la malicsia provocada perque s'autodenomine no-nacionalista. No la coneixieu que ho haveu tingut que llegir de F. Torrent?

Per cert, no soc Nomdedéu, però podrieu escoltar el que diu al 3er paràgraf del seu blog:
http://enricnomdedeu.blogspot.com.es/

Per suposat que cadascú fa el que vol a sa casa. Franco també ho feia (a la de tots). I per rematar-ho, la cirera de l'euret. Ridicul.

Jo no tinc cap vareta màgica, la democràcia tampoc és perfecta, però mai us he sentit recolçar les idees d'Enrique de llistes obertes, tampoc cap altre polític ni partit local ho ha recolçat. Tant les quotes com les llistes tancades en ma casa es diuen partitocràcia. Però sols és ma casa. En les demés podeu fer el que vullgau (els qui maneu).

Nacionaliste desencantat ha dit...

Per cert, el de les 14:45 d'ahir no soc jo, i crec que l'al·lusió no va també per mí, sols per vosaltres.