L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dilluns, 23 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Jocs infantils 


Ahir pel matí va haver una activitat dirigida a xiquets amb un conjunt de jocs que tenien com a protagonista principal la bicicleta i preparats per tal d’ajudar als objectius de la Taula de Mobilitat.

Al llarg del matí, els xiquets que hi acudiren pogueren gaudir de diversos jocs i proves d’habilitat sobre la bicicleta així com normes elementals de la circulació viària. En alguns moments ens va recordar el temps quan a la Plaça Major es feien activitats en bicicletes que es complementaven en la trenca de perols, carreres de sacs, la biga ensabonada, i que potser caldria recuperar de nou.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

I per què no es va fer a la Plaça Major com abans?