L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 12 de setembre del 2013

La falla Passeig organitza una nova edició de la "cagà del Camell"



Avui, primera nit de les Festes Major de Tavernes, podem visitar el Carrer Nou, on la comissió de la falla del Passeig organitza la popular "cagà del Camell".

Les activitats començaran avui a les vuit de la vesprada amb l’actuació de la nova xaranga de la falla, "Destorb Band", i a les nou el camell, que millor dit, serà un dromedari, es convertirà en el protagonista i atraurà la mirada dels presents, atents vigilants per vore en quin lloc defecarà l'animal, un gest natural però que significarà que el propietari de la parcel·la guanyadora s’emporte de manera automàtica 1000 euros. En acabar l’acte, sopar popular i una discomobil3D tancaran la festa, convertida en una atracció més de les Festes Majors de Tavernes.

El president de la comissió, Toni Gómez, ha volgut en comunicar l’acte "agraïr el treball de tots els fallers per fer la festa, de les col·laboradores i a l'Ajuntament quant a facilitar els permisos i la infraestructura per a la festa". Cal recordar que en el 2012 foren més de 1.000 les persones que s'acostaren a l’acte.

La comissió ha volgut també "agraïr la paciència dels veïns del carrer per les molèsties que aquest tipus d'activitats els pot ocasionar, principalment quant als guals". 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que bonic, quina emoció, els pels de gallina, irressistible, altissim nivell, més instructiu impossible. Tots els mamifers fan més o menys els mateix. fins i tot gamells o dromedaris, (que més dona).