L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de setembre del 2013

Els negocis del PP: Aeroport de Castelló & aparcament i piscina de Tavernes

Els respònsables: així de contents estaven fa un temps. Ara a pagar, els valencians i valencianes.T
 Segons informa el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, s’ha resolt el litigi entre l'empresa constructora de l'aeroport de Castelló (Conaer) i la societat pública Aerocas (amb el 95% de capital del Govern valencià) i obliga a Aerocas a pagar 120 milions d'euros per les obres executades, més impostos i interessos. 

Conaer i Aerocas varen subscriure un contracte l'any 2003 en virtut del qual el primer construïa la infraestructura i rebia a canvi l'explotació durant 47 anys, per tal de pagar l’obra amb els beneficis de l’explotació. 

Endarreriments per la crisi econòmica van obligar a una novació del contracte l'any 2011, però Conaer ha decidit no explotar la infraestructura, el jutge ha considerat que el contracte ha quedat resolt i que la Generalitat haurà de pagar l'import de les obres executades.

O siga, serem els valencians i valencianes i no el dirigent del PP, Carlos Fabra, qui pagarem 120 milions per un aeroport que no funciona ni li arriben avions, ni saber tampoc si Conaer corregirà les innombrables deficiències de l'obra. I la pregunta és d’on traurà els diners la Generalitat: ¿nous retalls a educació, sanitat o de programes socials?


L'aparcament del PP ens costarà als vallers 2'4 milions
Com veieu... ¡¡calcadet, calcadet a l’aparcament de Tavernes!!. El PP adjudica la construcció d’un aparcament que tot el món (menys ells, clar) sabia que no feia cap falta, dóna una concessió de 40 anys, després augmenta la concessió a 60, però l’empresa resol el contracte i ara Tavernes, o siga els veïns i veïnes, haurem de pagar 2’4 milions a l’empresa per les obres executades. 

I davant això, i a més de la rebaixa de l’IBI que suposarà vora un milió menys d’ingressos a l’Ajuntament, nosaltres públicament preguntem: ¿quina proposta fa el Sr. Manolo Vidal i el Sr. Salvador Ferrando, economistes, per pagar eixos 2’4 milions derivats de la seua “meravellosa” gestió? ¿Un repartiment “per capita” entre tots els veïns i veïnes? 

Perquè no ho oblidem: fins ara el PP i els Sr. Manolo Vidal i el Sr. Salvador Ferrando (economistes) no han fet cap proposta sobre com ha d’afrontar l’Ajuntament eixe pagament produït gràcies a la gestió passada del seu partit. Una proposta-resposta que segurament serà molt interessant, però el mal és que no diran res, com ja va fer el Sr. Ferrando en el plenari d’agost, que va ser incapaç de desgranar una proposta sobre la comissió de seguiment que ells havien demanat. 


I de la piscina, què pagarà Tavernes?
I encara que no s’ha donat i més que res perquè estem en ple procés concursal, porta camí que passe el mateix amb la piscina coberta. El PP adjudica la construcció a una empresa en contra dels informes tècnics econòmics, es va endarrerint l’obra des del 2009 al 2011 i eixe any l’empresa entra en concurs de creditors. 

I tots estem a l’espera que alguna cosa se resolga, però sembla ser que al final estarà tot ben clar: l’empresa renunciarà a la concessió i l’Ajuntament ( o siga tots els veïns i les veïns) haurem de pagar eixos 2 o 2’5 milions gastats per l’empresa en la construcció. I tornarem a preguntar: Quina és la proposta del PP per solucionar el “seu fregao”? I segurament ens trobarem amb la callada i el silenci com a resposta.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A lo millor la carrera d'economiste els ha tocat en la tombola

Temeron ha dit...

al menos tenen carrera que el tripartit ni el graduat

Anònim ha dit...

La ignorancia diuen que és molt atrevida en els seus judicis i la teua ignorància es tal que fins i tot dóna risa.

Com t'atrevixes a dir que no tenen ni el graduat? Menuda mentira.

Jordi Joan: Doctor en Matematiques. Premi fi de carrera i premi nacional de matematiques.

Victor Borras: Llicenciat en Econòmiques.

Vanessa Marti: Llicenciada en Economiques

Carmen Canet: Llicenciada en Historia i diplomada en Magisteri

Josep Llacer: Diplomat en Magisteri

Pilar Altur: Diplomat en magisteri

Evarist Sansaloni: Llicenciat en Música.

Llum Sansaloni: Auxiliar de infermeria.

¿I no dies que no tenen ni el graduat? Efectivament tens tota la rao: TENEN MOLT MES QUE EL GRADUAT.

Tu segurament ni el tens, perquè no saps ni llegir la titulacio de cada u. Visca la burrera.

mobilitat exterior ha dit...

No compreneu a Temeron. Ell fa referencia a que no s'han graduat amb desgavells, barrabassades, desficassis...Ni tan sols han fet la seva formació sent regidors, sino que primer es van formar i despres han decidit treballar per el poble, amb criteri,serietat i molt, pero que molt, de trellat. Es que vos ho tenen que explicar tot!!!

Anònim ha dit...

Algú seria capaç d explicar-me perquè en festes ha estat el parquing tancat??? El dia de les xarangues era impossible aparcar i estava tancat el parquing.

Anònim ha dit...

El que siguen llicenciats no vol dir necessariament que siguen bons gestors ni que tinguen bon criteri