L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Carrers engalanats

Fotos del carrer primer premi
 El Carrer Sant Benet (Tram entre Cantalot i Portalet) s’ha proclamat gunyador del concurs de “Carrers Engalanats” amb el lema “Bioparc” i obté els 700 euros del premi primer. El segon premi ha estat per al Carrer Roser que ha desenvolupat el tema “Cultura i Artesania Valenciana” i el tercer premi l’ha obtingut el Carrer Sant Antoni (Tram Desemperats a Travessera Mitjagalt amb el lema “A què juguem, Jordi?”.

Segon premi
Tercer premi
L'alcalde "jugant" al carrer del tercer premi
 La resta de resultats ha estat:

4r. Carrer Papa Joan XXIII amb el lema “Hospital Papa Joan XXIII”
5é. Carrer Sant Benet entre números 1 al 95 per “Un passeig per la fama”.
6é: Carrer Sant Pere per “El fons marí”.
7é: Sant Miquel per “Indis”
8é: San Lluís per “Circuit vial”
9é: Sant Benet (del Barran a Divina Aurora) per “Solfeig”
10é: Sant Antoni (Travessara S. Antoni a Empedrat) per Tres en uno
11é: Carrer Figueretes per “Zoo deportivo Figueral”
12é: Carrer Calvari per “Ens anem a la Mascletà”
13é: Carrer Dolors per “Sopa de Lletres”
14é: Carer La Barca per “Poker”
15é: Sant Benet (de Divina Aurora a Immaculada) per Carrer la Mar
16é: Carrer Simat per “La platja”


A destacar: 

 El gran treball i posada en escena mentre la visita del jurat del carrer guanyador, així com l’ús de tots els materials reciclats, però en honor a la sinceritat aquesta norma de “recicla” ha estat constant en tots els carrers participans que han usat botelles, tapons, cartrons, envasos de tota classe per a fer els adornos dels carrers. El detall en tots els objectes d'artesània que lluïa el Carrer Roser i la recopilació de jocs tradicionals i esports que ha fet el tram del Carrer Sant Antoni del tercer premi. 

El carrer més crític dels engalanats: Papa Joan XXIII
Dins de l’apartat de crítica cal destacar el Carrer Papa Joan XXIII que amb el lema “Hospital Papa Joan” ha posat en solfa la política sanitària dels nostres governants i els seus retalls, amb una posada en escena durant la visita del jurat simulant un hospital i el què passa amb els retalls actuals en sanitat. A les fotografies podeu vore una imatge del carrer, així alguna de les crítiques.
-
 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

S'esta dient pels whassaps que algú del jurat s'ha sentit ofés per la critica del carrer Joan XXIII i li ha posat un zero en tots els apartats.
Se sap algo si es veritat?

Anònim ha dit...

Jo també he sentit aixó!! Es de veres que la oposición ha posat un 0 als del carrer Juan 23 per les critiques????? Pues me pareix molt mal uno te q saber reconeixer que han fet coses mal i no de malicsia posar un 0.

Anònim ha dit...

M'han dit que hi ha hagut dos persones del jurat que han posat un 0 a eixe carrer.
També m'han dit que hi havia dos regidors del PP puntuant, per tant la cosa estaria clara.
Totalment legal perquè un jurat puntua lo que creu, però moral i etica molt reprobable i diria ben poc de les persones que han fet això.

Anònim ha dit...

Estes dos regidores del PP donen pena! Que passa? Que les veritats piquen? Pues canvieu de partit! Ai no... Ja no podeu!

Anònim ha dit...

si els 2 concejals k an puntuat un 0 al carrer papa joan 23 no saben aguantar les critikes,deurien cambiar d faena.ke vaguen a collir pa una ett.viaviro.