L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dilluns, 23 de setembre del 2013

El Tavernes va guanyar ahir al Catarroja per 3-1, en gols marcats pel jugador Xavi Torres.
Bon partit el de la UD Tavernes que va millorar respecte a passats encontres, sobre tot en allò que fa a la faceta atacant i golejadora, on cal destacar a Xavi Torres, autor dels tres gols. El partit va ser molt entretingut i va haver-hi, a les graderies, bastant presència d’aficionats.

El Tavernes porta una bona marxa en el campionat, car de quatre partits jugats ha aconseguit la victòria en tres, estan situat en la part alta de la classificació, el seté, encara que empatat a punts amb el quart.
-