L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 22 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: La Pujà del Crist tanca oficialment les festes




La processó de la Pujà tanca oficialment les Festes Majors 2013, encara que avui hi ha alguns actes a fer aprofitant l’avinentesa de ser diumenge. 



El Santíssim Crist de la Sang, patró de la ciutat, va eixir puntual de la parroquial de Sant Pere, i ho va fer amb tots els llums encesos, però en meitat recorregut i no sabem si per algun problema elèctric o de bateria es van apagar. Les dones, sempre més primmirades, deien que mai no l’havien vist tan lleig.

La corporació, presidida per l’alcalde Jordi Joan, va acompanyar el Crist, encara que en alguns moments va anar tan separada de la imatge, que feia la impressió com si la banda de música acompanyara la corporació. 



L’entrada del Crist a l’ermita del Calvari va anar acompanyada de revolt de campanes i un castell de focs d’artifici.
-