L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

divendres, 13 de setembre del 2013

La falla la Dula ja té falleres majors per al 2014 i un nou local per a gaudi dels fallers i falleres


El nou casal de la falla la Dula es va vestir de gala el passat dissabte per dos motius diferents però de gran goig per a tota la familia fallera: primer era la inauguració del nou casal i, segon, es va fer coincidir amb la demanà de les fallers majors per al 2014, un honor que ha recaigut en Sònia Garcia Garcia i Mònica Salinas Bosch. 
Les fallers majors del 2014 en tot moment van estar acompanyades pel president i president infantil, Carles Torres Fillol i Vicent Enguix Brines, respectivament i per les falleres major i infantil del 2013 Cecília Juan i Ferrando i Ainoa Sala i Servà, a més d’un nombrós grup d’amics fallers i falleres. La vetlada va ser magnífica i viscuda en un gran ambient de germanor. 
-