L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 16 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: 24 hores de bàsquet


L’activitat esportiva d'ahir diumenge 15 de Setembre en allò que respecta al bàsquet van ser les semifinals i final de les “24h de Bàsquet”.

La final d'aquesta edició va enfrontar al Bar Musical i el Pantimankos, i el trofeu se’l va endur el Bar Musical. En la foto un moment d’aquest interessant partit. 

Al descans del partit es va fer el lliurament dels trofeus del torneig 3x3 de festes celebrat, com vam informar, el passat dissabte al passeig. Els campions foren els xiquets de l'equip Laboral Kutxa i els subcampions l'equip Minnesota Timberwolves.
-