L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de setembre del 2013

La Policia Local recomana els veïns que extremen les precaucions davant l'intent d'estafa.



La Policia Local de Tavernes ha fet la recomanació a tots els veïns que estiguen atents i extremen les precaucions davant qualsevol acció sospitosa d’estafa. També aconsella que davant de qualsevol dubte es posen en contacte immediatament amb les forces de seguretat, siga la Policia Local o Guàrdia Civil. 

És el que va fer despús-ahir un veí, que davant una situació que podia ser una estafa va avisar als agents de la Policia Local, i la ràpida intervenció d’aquest cos va impedir que pagarà per una suposats treballs de manipulació del comptador de la llum d’una vivenda. 

El veí va requerir la presència policial en la seua vivenda perquè una persona li demanava 150 euros per un conjunt de serveis que afectaven al comptador elèctric de la vivenda. 

En identificar a eixa persona, no va aclarir de forma convincent la pertinença a cap companyia elèctrica autoritzada, motiu pel qual va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil per a instruir diligències per infracció penal relativa a un presumpte delicte d’estafa, en demanar-li els 150 euros per realitzar una millora en el comptador de la llum. 

Eixa forma d’actuar pretenia aconseguir diners fora del contracte establert legalment entre el denunciant i la companyia elèctrica, però també es va comprovar que el detingut tenia antecedents penals per actes semblants.
Segons el web municipal
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona al veí, per no caure en la ratera i Gràcies a la Policia Local per actuar amb diligència

Anònim ha dit...

Hi ha que tindre poc escrupuls. Conforme están les coses, i estafen d'esta manera a la gent. La mare que els ha par...