L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Presentació dels equips Atlètic la Vall




 
Ahir per la vesprada en el Camp Municipal de Futbol va tindre lloc la presentació dels equips de l’Atlètic la Vall. En primer lloc van saltar al terreny les xicotes de l’equip femení del club i tot seguit ho feien els xicons de l’equip masculí, tots acompanyats pels respectius cossos tècnics i directius.

L’acta va comptar amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que va dirigir unes paraules als presents encoratjant-los a practicar esports com un valor formador de persones.
-