L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Exhibició de karting




Aquesta vesprada, i per primera vegada dins de les Festes Majors de Tavernes, tindrem una exhibició de Karting organitzat per l’escola VRS. La iniciativa nascuda des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament ha esta ben acollida pels multiples aficionats que tenim a Tavernes.



L’organització ha previst també la possibilitat de que els afeccionats vallers puguen practicar un temps mitjançant el lloger dels vehicles a preus completament assequibles.



A hora d’ara, i quan queda un poc mes d’una hora per l’inici, la fotografia ens mostra l’aspecte del circuit muntat al voltant de la zona esportiva municipal.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu que costa el lloguer?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens diuen que 5 euros, però sense confirmació.

Anònim ha dit...

5 euros que?
20 minuts?
20 voltes?

Anònim ha dit...

Si l'organitzador cobra al públic, també pagarà taxes d'ocupació pública pel negoci fet, no?
Caldrà diferenciar l'exhibició del negoci, jo pensava que seria debades quan em van contar que deixarien pujar els xiquets.
Algú ho pot aclarir com s'ha fet això?

Anònim ha dit...

Se m'ocurrix a mi, perquè això ha passat moltes voltes en actes.

Igual l'organitzador que si que té unes despeses de muntar el circuit, la palla, els cotxes ha arribat a un acord amb l'ajuntament que no pagara ocupació, i farà uns preus el més assequible possibles nomes per recuperar els gastos que ha tingut de desplaçar i muntar tot. Ahir hi havia tres homes treballant i no eren de l'Ajuntament.


Anònim ha dit...

Pues com els firers. Però no s'anuncia la fira com una activitat de l'Ajuntament.
Així, no s'havia dit ni explicat que els Karts serien una activitat en festes i no de festes.