L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dijous, 19 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: La Plaça Major plena per vore a Eugeni.


Per a qui no conega l'Eugeni, és el presentador del programa de Canal 9 "Trau la llengua", però a més a més és de Sueca i fa anys que treballa a la tele (Telecinco, Cuatro, Antena 3, Canal 9…). Ha sigut guionista, reporter, presentador, i ara, a més, fa espectacles teatrals.

L'actor, que guanya bastant en directe, va saber connectar amb el públic ja des del primer moment amb un llarg monòleg fent participar a la gent. A partir d'una conversa que semblava trivial va fer recordar el parlar dels pares, sempre patint, fer-nos veure l'absurditat del dia a dia.

Recordà personatges televisius coneguts per tots, i fins i tot va fer una performance amb una xicota del públic que s'atreví a pujar a l'escenari.


Com havia promés a les xarxes socials abans de l'espectacle, es clavà, amablement és clar, amb la gent de Simat, encara que els presents de Ròtova, que també hi havia, van rebre de valent.

Finalment, tots com un cor vam fer una xicoteta representació sonora d'una nit boja de sexe, ajudat pel senyor Eusebio, el seductor desmemoriat. Un gran espectacle que segur que ha agradat als presents.
-