L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

divendres, 27 de setembre del 2013

L’ajuntament prepara un curs de manipulador d’aliments al Braç TreballadorL’Ajuntament de Tavernes prepara un curs de manipulador d’aliments, que segons el web municipal tindrà lloc al Braç Treballador la pròxima setmana.

L’organització la realitza l’Agència de Desenvolupament Local (COFAE) de l’Ajuntament i tindrà lloc el curs el dia 3 d’octubre, de 16:00 a 19:00 hores, en els locals del Braç Treballador.

Els interessats poden inscriure’s i sol·licitar més informació en l’Agència de Desenvolupament Local del Carrer Calvari, 87. Només cal presentar el document nacional d’identitat (DNI) i la inscripció es farà fins que el curs quede complet.
-