L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 22 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Musical de l'Alqueria Blanca


Una plaça de gom a gom va presenciar l'espectacle de l'Alqueria blanca. Una història ben farcida de música que els actors de la popular sèrie cantaven a la perfecció. Barreja de cançons tradicionals valencianes amb lletra diferent i cançons dels anys 50 i 60 .

Un espectacle on la gent s'ho va passar molt bé.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon espectacle i bon reportatge fotogràfic. Llàstima que el fotógraf no fera el mateix els dies de cinema i el dels graffitis.
Eixe fotógraf sols "actúa" quan la plaça esta plena?

Anònim ha dit...

La gent, sobre tot la gent major, tenia ganes de disfrutar d'una bona nit a la plaça que l'ajuntament. Una bona nit a la plaça que l'ajuntament elsha negat este any.
No vol fer artistes local, no vol portar varietets, no vol portar comics,.... i la plaça buida i la gent major es queda a casa.
Hi ha que pensar en fer unes festes per a tots

La Cotorra de la Vall ha dit...

Primer anònim:
La primera cosa que se'ns acut és allò de "a palabras necias, oidos sordos" i ni publicar el comentari. Però bé, pensem que davant la crítica tan injusta i falsa, millor publicar, que els lectors opinen i per banda nostre... li hem de respondre:

Pensem i està demostrat en les notícies i fotos publicades, que tant els dies de cinema com els del graffit, hi ha fotografies on es veu perfectament com estava la plaça. Si vosté no les ha llegides és el seu problema, no el nostre.

I per a mes abundament, dins la notícia dels tres dies de cinama es diu la gent que hi havia en cada sessió. O siga que el fotograf sí que ha actuat i s'ha publicat. No tenim res que amagar ni que dissimular, que açò és Tavernes i tot es parlar i es diu.

Per tant, acaba vosté - pensem- de pixar fora de test en el seu comentari.

De tota manera, igual que parlàvem en el text de l'escassa gent, també comentaven l'alta, altíssima qualitat de les pel·lícules, amb la qual cosa queda demostrat una vegada que qualitat i popularitat estan renyits. Que li anem a fer! Aquesta és l'educació i formació que algun partit voldria que tots tinguérem.

Tampoc hem publicat fotografies de la plaça plena en el concert de bandes i la tenim, o la plaça plena en la nit de disfresses que també la tenim. Com veu, unes vegades publiquem unes fotografies i altres vegades, són altres les publicades.

Hem intentat cobrir la majoria dels actes. I pensem que ho hem aconseguit. De tota manera, el nostre correu electrònic està a la portada i fotografies de col·laboradors, siguen anònims o vulguen que posem el seu nom, sempre estem disposats a publicar-ne.

Així que... vosté mateix. Esperem la seua col·laboració.

Anònim ha dit...

És molt fàcil criticar per criticar i dir que l'ajuntament enguany ha negat als majors "una bona nit", com diu l'anònim de les 10.20h.
Jo he parlat amb moltes persones de mitjana edat i majors i anit s'ho van passar molt rebé. És més, en preguntar-los què s'estimaven més, si els varietés d'altres anys o un musical com el que vam poder vore, afirmaven rotundament que molt millor el musical que s'ha contractat enguany: de qualitat, bons actors, ben cantat i ben ballat.
De vegades el bon gust no té per què estar renyit amb la popularitat, quan els artistes són uns bons professionals i no casposos de fa quaranta anys.
També he sentit molt bones crítiques de la nit d'Eugeni Alemany, un actor, presentador i monologuista humorístic que va saber posar-se el públic a la butxaca.
I de la nit dels artistes locals, no em sembla malament que es faça a festes, però pense que ja es fan diverses gales d'aquestes al llarg de l'any per ajudar causes com la lluita contra el càncer, etc. Per tant, tampoc no passa res si en estes festes no s'han programat, crec jo.
Em pense que en este poble som una miqueta massa de tirar per terra tot el que no ens agrada. Fins i tot sense haver-ho vist per poder jutjar amb coneixement de causa.

Anònim ha dit...

Igualet igualet que amb el cine