L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 29 de setembre del 2013

El govern del PP de la Generalitat és qui més deu en tecnologia sanitària i qui més tarda a pagar.



La Generalitat deu 513 milions d'euros al sector de la tecnologia sanitària, sent la segona comunitat que més deu en valors absoluts i per darrere de Andalucia, que deu 691 milions. No obstant, si tenim en compte que Andalucia té uns 8’5 milions d'habitants, front als 5 milions de la valenciana, seriem els primers en deuta relativa i per capita. Darrere hi ha a Catalunya (273 milions), Castella-la Manxa (184 milions), Madrid (175 milions), Aragó (133 milions) i Múrcia (120 milions) com les mes moroses.

També som la comunitat que més tard paguem, segons les dades de l'Observatori de Deute de la Federació Espanyola d'empreses de Tecnologia Sanitària (FENIN). Paguem a 604 dies i ens segueixen Andalusia (489 dies), Murcia (463 dies), Aragó (455 dies), Castella-la Manxa (458 dies), Balears (417 dies), Catalunya (401 dies) i Extremadura (373 dies).

Les dades que es van coneixent de diversos indicadors demostren sempre que les paraules del president Alberto Fabra, del PP, en la passada sessió de les Corts Valencianes, quan afirmava que “són millors que els de l'any passat” no es corresponen i estan lluny de la realitat. Segons el FENIN, el 50% del deute és del 2012, la qual cosa posa a les empreses davant una situació "insostenible".
-