L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de setembre del 2013

L'ajuntament ha millorat els senyals horitzontals al voltant dels centres educatius

 
L'ajuntament de Tavernes ha procedit i coincidint amb l'inici del curs a efectuar una millora dels senyals horitzontals al voltants dels centres educatius, públics i concertats, os uEl curs en els centres educatius de Tavernes de la Valldigna, públics i concertats, i també dos dos instituts.

La millora dels passos de vianants dels voltants dels centres fa que augmente la seua visibilitat i es contribuïsca a fer més segur l’accés dels estudiants a les escoles i als instituts.

L'adjudicatària del contracte menor de pintura ha estat una empresa local, i ha servit per a efectuar la pintura viària dels voltants dels col·legis Magraner, Alfàndec, Sant Miquel, Divina Aurora, Patronat, HHDC, IES Jaume II el Just, IES Valldigna. El cost del contracte ha estat de  10.330 euros, sense IVA exclòs.

La regidora de Serveis Públics i Contractació, Llum Sansaloni, ha indicat que “es tracta de xicotetes actuacions de millora de les infraestructures urbanes. En esta ocasió s’ha optat per la millora dels accessos a tots els centres educatius de la nostra localitat, tant col·legis públics com concertats, a més dels dos IES. La idea era, i així s’ha fet, que estes zones estigueren adequades abans de l’inici del curs escolar.".

La regidora ha indicat igualment que "som conscients que hi ha moltes zones que necessiten una actuació d’este tipus, i volem anar millorant a poc a poc la senyalització horitzontal del nostre municipi. La pròxima actuació sobre la qual estem treballant seria la pintura viària de les zones del centre de salut i les farmàcies”.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja feia falta. Ara a continuar pintant que hi ha alguns pasos que s'han borrat del tot i son un perill.
Per què no diuen el preu amb iva inclos i el nom de l'empresa que ha pintat els pasos de vianants?