L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 22 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Partit exhibició bàsquet adaptat

 
Rangers Valldigna 51 -- Rangers Valencia 49.

El partit d'exhibició ha estat molt entretingut per la incertesa en el tantejador. Molt molt igualat amb alternança en el marcador fins als últims minuts del 4t periode, quan el Rangers Valldigna s'ha imposat per dos punts.


L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Josep LLácer i de la regidora de Festes, Pilar Altur, en nom del consistori.

En acabar alguns xavals han pogut seure a les cadires preparades i comprovar de quina manera es practica el bàsquet amb elles.
-