L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.933
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 38.647

divendres, 20 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Segon dia de bous al carrer sense cap problema


 Avui hem tingut el segon dia de bous al carrer. Sense cap novetat. No hi hagut que lamentar ninguna enganxada ni res semblant per part dels bous-vaquetes.


I igual que ahir, comportament notable de la gent que en cap moment ha molestat, colpejat, ni ha fet res als animals que poguera representar una agressió. Segons hem escoltat a membres de la Penya Taurina, el ramader els ha felicitat pel comportament de la gent i fins i tot els ha dit “que ací s’han divertit tots, la gent i l’animal que ha corregut, ha fet exercici, i se’n torna sense cap problema”. Com ho hem sentit dir, ho repetim.


Ahir comentàvem que el Carrer La Barca ofereix els balcons i finestres amb molta gent per presenciar els bous als carrer. Us oferim una mostra fotogràfica de l’expectació que crea en el carrer els festejos.