L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 29 de setembre del 2013

La falla Cambro guanya el concurs de paelles organitzat per la Federació de falles.




La falla Cambro va guanyar anit el concurs de paelles que va tindre lloc en el pavelló multiusos del Camp del Vergeretes organitzat per la Federació de Falles de la Junta Local. El segon premi va ser per a la falla Prado y el tercer per a La Via. El premi al millor davantal va ser per Andrés, de la falla Portal de Valldigna.


L’acte va comptar amb la presència de membres del consistori, presidits per l’alcalde Jordi Joan, així com de les falleres i exfalleres majors, tant de la ciutat com de les falles. Aquest concurs faller és el primer encontre que se celebra després del “mig any” celebrat aquest passat estiu, i cada falla pot confeccionar les paelles que considere. Anit es van cuinar un total de 13 paelles, que van servir per a sopar en un ambient de germanor. 
-