L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Presentació dels equips de la UD Tavernes.




Ahir per la vesprada va tindre lloc la presentació dels equips de la UD Tavernes, un acte que començava amb l’aparició dels equips base, el planter dels futurs primers equips de la nostra ciutat, i amb un detall molt interessant per l’organització: canviar l’ordre de manera que els menuts no foren els primers en botar al camp i així no fer-los passar massa temps en l’acte.

Molta expectació i molta gent en les graderies, sobre tot familiars, i la presència de l’alcalde, Jordi Joan, i del regidor d’esports, Josep Llácer, acompanyant tota la família del Tavernes i als seus aficionats.

L’alcalde ha dirigit unes paraules en les quals ha realçat la importància de l’esport i sobre tot, indicar que és una manera de viure, saludable i amb el que suposa la constant superació i esforç. També ha comentat la importància de que tot arranque des de la base, des dels menuts per anar pujant cap a les formacions més majors.

Un moment del parlament de l'alcalde, entre el regidor d'Esport i el president de la UD Tavernes.
El seu parlament ha servit també per agrair a la UD Tavernes que faça aquesta presentació dins del marc de les festes locals, perquè això suposa potenciar i dignificar els actes programats.

Jordi Joan ha tingut unes paraules de reconeixement a tots els funcionaris de l’Ajuntament que treballen dia a dia en les instal·lacions i són els que fan que tot estiga a punt i en les millors condicions. També ha compromés l’ajuda de l’Ajuntament, en allò que siga possible, per continuar avançant i millorant en la faceta esportiva.

L'alcalde es dirigeix als aficionats i els agraeix el suport al club
Finalment s’ha dirigit als aficionats de les graderies, remarcant que són el puntal més important del club, indicant que si hi no hi ha aficionats no hi equips i no hi ha el calor que fa que els esportistes se superen. Les paraules a la aficció de l’alcalde han estat respostes amb un fort aplaudiment des de les graderies.
-