L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: La xaranga C25 de Sueca primer premi 2013


Xarangues C25, Kriptonia i Xitxarra, guanyadores a Tavernes

La comparsa C25 de Sueca s’ha alçat com a guanyadora d’enguany del Concurs de Xarangues de Tavernes i per tant obté el premi en metal·lic de 1000 euros. El segon premi ha estat per a “Kriptonita” de Cullera amb una dotació de 800 euros i el tercer pr a “Xitxarra” d’Alzira amb 600 euros. 

El jurat ha classificat a continuació les xarangues “Xe, quin empastre” de Tavernes, “L’animalà” també de Tavernes, “Caguerola All Stars” de Vilamarxant i “La Xaranga de València” de València. 



Clica damunt per agrandir

El mati s’ha desenvolupat amb una Plaça Major plena de gom a gom, i on els assistents han pogut gaudir dels muntatges i números músicals que les xarangues havien preparat per tal de “seduir” al jurat alhora d’aconseguir una molt bona puntuació. Entre el públic i ja des del primer moment les xarangues de Sueca i Cullera es convertien en les favorites, coincidència que ha plasmat el veredicte del jurat. 
A destacar la perfecta organització de l’acte i, sobre tot, la decisió presa per l’Ajuntament de fer que les actuacions foren dalt de l’entarimat cobert per una lona per tapar les inclemències del sol. Això ha permés una millor visió de les actuacions i ha deixat també més lloc lliure a la plaça que, en ocasions com aquestes, queda menuda. 

Pregó
PREGÓ

En acabar l’actuació de les festes, i mentre el jurat deliberava i sumava les puntuacions que havia atorgat a les xarangues ha tingut lloc el pregó, amb unes paraules de l’alcalde Jordi Joan dirigides a la població.

L’alcalde ha convidat a tota la població a sumar-se a la festa, a viure intensament i sobre tot, a oblidar problemes i disputes, i que siguen unes festes de germanor.

Tot seguit, la corporació seguida de les xarangues ha acudit a l’Avinguda de Malta on s’ha disparat una mascletà.
-