L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 13 d’abril del 2011

L'ajuntament de Tavernes informa

 
L'ajuntament de Tavernes està donant complida informació dels serveis accions de desenvolupament social i econòmic que du a cap.

Alguns lectors ens consulten si això en el temps preelectoral en què estem, ho pot fer o no l'ajuntament perquè podria entrar en la consideració de campanya de caracter institucional. I si que està clar que la LOREG les prohibeix, les campanyes institucionals,  i això ho hem pogut llegir en premsa al voltat de l'aeroport sense avions de Castelló i algunes més.

De tota manera, això és més cosa de que parlen els partits i si ells no diuen res, és perquè consideren que la informació és valida i correcta. De tota manera, informa l'ajuntament dels seus serveis i no un partit concret.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Es important fer saber a la gent del poble que ho necessita dels serveis socials que dona lAjuntament.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Però no esperar-se a època d'eleccions, perquè la gent no ho identifica com a l'ajuntament.

silmin ha dit...

La millor forma de fer saber a tothom quins serveis oferixen és fer una berbeneta i repartir entrepans entre els assistents... també podrien fer una altra per dir els beneficis de fer exercici físic (sobretot si van a la piscina), de caminar (si van per la platja o passeig del cantalot... q weno, no pot ser, tot desmontat), o explicar el compromís de l'ajuntament amb el medi ambient i d'ahí la burra del bioparc, o de deixar el cotxe a resguard en el parking, si volgueren fer saber coses també podrien fer saber a la gent en que s'han gastat totes les morterades de diners ja que la gent no viu ara millor que fa 4 anys i sí que s'ha pagat i molt.

un ciudadano mosqueado ha dit...

Bien cotorra puestos a ver como van las cosas por el pueblo pues tendriamos que ver lo de los arboles que hoy nos estan plantando donde teniamos el cuartel y que creo que por lo que seve es que yan van quemando las naves los señores beneficiados de del ayuntamiento se ve que como ya queda poco de hestar en el gobierno del pueblo pues se tienen que vender todos los arboles que se prometieron alos beneficiados de esta legislatura y son los llamados panzas agradecidas y bolsillos llenos

VEINA INDIGNADA ha dit...

Eixe fullet en qualsevol moment podria ser informatiu, a partir de la convocatòria de eleccions se’n diu campanya institucional, i es il•legal concretament la Instrucció 2/2011, de 24 de mars de la Junta Electoral Central sobre interpretació del art. 50 de la LOREG en relació als límits de les campanyes institucionals, diu:
“Primero: Respeto a los principios de objetividad, transparencia e igualdad
1.- Durante el período electoral, los poderes públicos no podrán realizar ninguna campaña institucional....
2.- Se entiende por periodo electoral el comprendido entre la fecha de publicación de la convocatoria de las elecciones en el boletín oficial correspondiente y el día mismo de la votación.
...
Segundo: Prohibición de campañas de logros y de campañas con determinadas imágenes o expresiones.
1.- ... queda prohibido cualquier acto organizado o financiado, directa o indirectamente por los poderes públicos que contenga alusiones a las realizaciones o a los logros obtenidos...
2.- Deben entenderse comprendidas en dicha prohibición, entre otras actividades, la edición y reparto durante el período electoral con financiación directa o indirecta de los poderes públicos, de libros, revistas, folletos, cuadernos, catálogos, trípticos.... que contengan alusiones a los logros obtenidos por cualquier poder público. “

Em semblen mal els atacs personals a qualsevol que es presente a les eleccions no importa per quina candidatura, però no puc deixar de denunciar el que es una IL.LEGALITAT.

vicent ha dit...

Sort teniu que no sou ciutadans de Gandia. Jo visc a Tavernes però treballe a Gandia i el que estic veien, desde fa una temporada, és de vergonya. Una cosa és que aparega un periòdic setmanal de nom "La Cafetera" pagat i al sevei del PP i una altra molt diferent, criticable i denunciable és que el PSOE, amb els diners de tots, edite totes les revsites que està fent ara i pamflets publicitaris de fotografies dels projectes realitzats, tot i quan els gandians ja els han pogut veure i fins i tot gaudir.

No es queixeu doncs de l'Ajuntament de Tavernes, i no ho dic per defensar-los: no sóc del PP, ni vote el PP, però les coses són com són i els del PSOE, allà on poden, fan igual o pitjor.

A Gandia, des de fa més d'un any, es publica un setmanari "Tot Gandia" que li ha costat a l'Ajuntament, (és a dir, a tots els gandians) la friolera de 180.000 euros els primers 12 mesos: impressió, distribució, emmaquetació, redacció, etc..

Ara, a més dels pamflets, llibres de molta qualitat, album d'estampetes de correu i tot això, estan pubklicant-se altres revistes setmanals pseudo/privades, pagades amb diners públics (ja que l'única publicitat que porten és la institucional de l'Ajuntament de Gandia) al servei i imatge del PSOE i especialment del candidat Orengo.

I encara no està tot perquè s'esperen altres coses majors, no se saben ben bé què serà, però que la despesa municipal en fer-se propaganda els del PSOE només ha fet que començar.