L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 d’abril del 2011

INFORME: Adéu al Parc del Cantalot





La noticia saltava el passat ple del dilluns, dia 4: la Generalitat no invertirà un euro en el Parc del Cantalot anunciava l'alcalde. Manolo Vidal els informava, als partits de l'oposició, que pròximament anava a adjudicar una "primera fase" del projecte. 

I suposem que una primera fase serà  un nou encanteri o venda de fum, o siga arreglar un retallet del parc perquè més no pensem que es puga fer i per dos qüestions: primera que no té tots els terrenys que calen a pesar de que han anunciat moltes vegades que ja els havien aconseguit - ai, els francesos!- i, segona, perquè a Tavernes estem com la Generalitat, sense un euro per a gastar.

El Parc del Cantalot va ser presentat com cal "a bombo i plateret" un 10 de maig del 2004 en el Saló de Plens de la mà de l'aleshores alcalde, Eugenio Pérez, i del director general de Territori, Fernando Mut. (Sí, el de Gandia, el de Plataforma de Gandia, el soci del socialista Orengo). 

I qui ho pagava? Tranquilos que eso lo pago yo, bueno la Generalitat a cargo de sus  presupuestos - va dir en perfecte castellà Mut. A més, anunciava que es podia començar l'obra quasi de manera immediata i anunciava uns camps esportius al voltant del San Miquel, sendes per a caminar, un mirador sobre el poble i la Valldigna i no-sé-quantes virgueries més.

L'ajuntament havia de posar els terrenys - ai, els francesos!- i fer la neteja del mont. Però passava un any, dos i al tercer, en plena voragin de les eleccions, el nostre govern municipal del PP es gastava més de 20.000€ en les màquines que es van dedicar a fer uns moviments de terra per donar a entendre que s'havia començat el parc. Una estafa electoral en tota la línia!

I ara sembla que el projecte que si va estar inclòs als pressupostos de la Generalitat en concepte d'inversió plurianual els anys 2007, 2008, 2009 i 2010,  ha desaparegut en el pressupost de 2011.  

I el govern municipal del PP,  com vulgarment es diu per Tavernes, s'ha vist rodat. I ara que? Doncs com que la Generalitat ha abandonat el projecte, el PP sembla ser que ha pensat que cal fer alguna cosa, i ha decidit arreglar el forat que hi ha, però amb diners municipals.  Tot siga perquè els del poble vegem que alguna cosa pensen fer després d'anys i anys sense començar.

O siga que novament el temps torna a ser un aliat de La Cotorra i ens ve a demostrar que tot el que deiem era una veritat com un temple. Aci teniu uns enllaços a passades noticies sobre el tema:




No tenim Parc del Cantalot i no tenim circumval·lació, però si que hi ha Fòrmula 1, Copa Amèrica, Visita del Papa, CIEGSA, Aeroport de Castelló, deute de Canal 9, comisssions de la trama Gürtel, projectes de Calatrava. I deute en la comunitat, molt de deute i falta de serveis publics  i inversions en allò que cal: sanitat i educació.

6 comentaris:

Vitality ha dit...

Cal prendre nota de totes aquestes coses a l'hora de votar. Perquè quan passen coses com les del Parc de Cantalot em sent estafat.

Anònim ha dit...

I fins i tot es va construir una finca amb vistes al Parc del Cantalot fa 4 anys.

Anònim ha dit...

Si és així, algú ens pot explicar que collons fans alguns técnics de l'ajuntament medint altra vegada els terrenys. Esta setmana coincidint en l'entrada a l'escola a les 9 del mati i en l'eixida a les 12 vinga que medir per a que la gent s'ho crega altra vegada. Quina vergonya senyors gobernats, si ho pagareu vosaltres no he farie. Propaganda electoral a qui voleu enganyar. Quina responsabilitat te la persona que envia aquestes persones a medir en la jornada de treball.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anem a vore:
hem dit que la nit de dilluns en el ple "Manolo Vidal els informava, als partits de l'oposició, que pròximament anava a adjudicar una "primera fase" del projecte".

Próximament vol dir prompte, segurament ja!! I això era dilluns i ara son ja les 00'15 de divendres.

Segons hem sabut, l'alcalde va dir que anaven a començar de seguida. Suposem que fara quatre cosetes per gastar-se els diners que te contemplats en els pressupostos des de fa uns anys.
I ara envia als tecnics per medir, per fer el projecte o cosa semblant suposem. Que envie els tecnics municipals en hores de treball es normal. Si com dius estan sempre a les 9 i les 12 coincidint amb l'entrada de l'escola ja no es normal. No eres l'unic que ens ho ha dit eixe horari.
Per tant treball de l'oposició de denunciar-ho i informar als veïns de la realitat de la cosa.
I faena dels veïns tornar a creure-s'ho. Igual d'aci uns dies ens tornen a eixir amb el PAI-PAI i no el que es ventilador.

falcó ha dit...

Això és el que haurien de fer els de l'opisició. Mure's una mica més que per no fer, no fan ni ganes de menjar. està clar que el Pp té majoria absoluta però les coses hi ha que denunciar-les mijançant el que es puga.

Anònim ha dit...

L'oposició fa el que pot davant el servilismes dels mitjans de comunicació. S'envien coses i coses que després no es publiquen.
Aci a La Cotorra ( i també ho pots vore a La Veu de la Valldigna) hi ha comunicats de premsa que després no has vist o has vist en un breu de 5 renglons als diaris comarcals. I s'envia a tots per igual.

Perquè veges com s'actua. Hui quedat sorprés amb el Levante-EMV. Davant una pregunta en el ple del Bloc preocupant-se pel tema de l'avinguda de la platja i on el Bloc demanava celeritat en les obres, el diari la converteix en una noticia del PP i de l'alcalde i sort que es nomena el Bloc com autor. S'ha publicat per dir la resposta de l'alcalde no la pregunta o demanda del Bloc.
I aixi ens va.
Parlant amb un candidat del Bloc li preguntava perquè no havien enviat res a premsa de la presentació. Em va dir que ho havien enviat i que els havien dit que no ho traurien perque la norma era no traure cap presentació de candidatures fins a eleccions. Una norma que sembla és nomes per al Bloc i EU, perquè avui dues pàgines completes de presentació una per al PP i una per al PSOE de Gandia.
Qui té diners i padrins el bategen.