L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 4 d’abril del 2011

Es dóna a conéixer la llista del PP de Tavernes

 
La Veu de la Valldigna arreplega la llista del Partit Popular de Tavernes. Indica aquest mitja que  "Hui mateix, el Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha donat a conèixer els integrants que conformen la llista oficial per a les pròximes eleccions municipals. No disposem de més informació en aquests moments, però sí que s'hi pot apreciar que la llista del PP de Tavernes ha estat totalment renovada de cara als pròxims comicis.

Es pot apreciar clarament que en aquesta ocasió predomina la gent jove, i que han apostat per la renovació quasi total; i es pot veure també que els noms més representatius del PP de Tavernes i fins al moment, o bé han deixat d'estar presents, com ara; Salvador Ribis, Miguel Chover, Luisa Mifsud o Maruja Ibáñez, o bé han estat traslladats a llocs més endarrerits en la llista, com és el cas d'Amparo Espí, que passa a ocupar el lloc 12 de la llista.

 Destacar que entre els 6 primers, la renovació ha estat quasi total. Quedant solament Manolo Vidal, com a cap de llista, i Marío Enguix, que passa a ocupar el 5é lloc, i havent canvis en tots els altres sis primers llocs. A la vegada, repeteixen en la llista José Talens i Raquel Escrivá, i torna a estar present, després de quatre anys, Rosana Espinosa.

Com ja hem dit, en aquests moments no disposem de més informació, ni tampoc hem rebut cap nota de premsa oficial, per la qual cosa només podem indicar-vos quina és la llista oficial del PP de Tavernes tal com ens ha arribat:

  1 Manolo Vidal Almiñana
  2 Inma Tudela Talens
  3 Salva Ferrando Grau
  4 Carmen Alario Vidal
  5 Mario Enguix Sales
  6 Salva Sansaloni Molto
  7 Raquel Escrivá Sanchis
  8 María Ciscar Pons
  9 José Talens Tur
10 Mª Dolores Cucarella Perez
11 Joaquin Mifsud Almiñana
12 Amparo Espí Felis
13 Javier Montero Cocera
14 Mª Jose Martinez Adria
15 Salvador Escrihuela Quiles
16 Rosana Espinosa Urbina
17 Pepe Fonseca Gascó

Suplents
1S Eugenio Pérez Mifsud
2S Maria Ibañez Tejerina
3S Francisco Teodoro Calatayud

- Font: La Veu de la Valldigna

57 comentaris:

Anònim ha dit...

Una llista que dona pena. Manolo ja es pot olvidar de guanyar. Ja, Ja, Ja

Anònim ha dit...

Esta es la lista renovada i amb gent jove?? mes de lo mateix, si hasta esta Eugenio i tot, quina renovacio!!!!, on ens possaran ara les torres de alta tensio??

Anònim ha dit...

jo no pense que done ninguna pena. Mes be al revés.
Anem rient anem i axi hens quedarem.

Per un futur digne ha dit...

Amb tots els respectes, per els candidats del PP de Tavernes. Considere que aquest canvi tan radical amb gent jove es una estratègia a la desesperada, però amb una gran clavada de pata, ja que no hi ha gent qualificada i jove afí a les ideologies del PP. No obstant pense que encara que Bob esponja anara a la llista igualment traurien 8 o 9 regidors. Ja que tal i com dia un professor meu els politics no son corruptes sinó un reflexe de la societat.

FM ha dit...

identifique a algún que he escoltat prou este estiu renegar del PP i del que ha fet a Tavernes... i ara va a les llistes?? Sabran qui se'ls ha infiltrat??

Anònim ha dit...

Después de lo vivido este verano que aun haya quien se crea lo que diga el PP y que va salvar a Cruz Roja.
Menudo chasco.
Continuaré colaborando con Cruz Roja pero mi voto no sera para el PP. Y ahora menos aún.

Anònim ha dit...

M'ha defraudat totalment el nº 6. M'esperava una altra cosa d'ell.

Anònim ha dit...

Respecte del n6 res a dir, ell sabrà el que ha dit. Pero el que ha passat a la creu roja no es cosa del pp. Si preguntareu sabrieu que va ser el psoe qui va forsar la situació per a que eixira a licitació pública.
I la creu roja va perdre amb igualtat de condicions. Va ser creu roja qui anava de sobrada i li va eixir mal la jugada.

Anònim ha dit...

I el PP amb majoria absoluta fa el que vol el PSOE. Jo no m'ho crec. Ara ens contes una de vaquers i indis.

Anònim ha dit...

Però algú dubta que guanyarà el PP?
Ni el PSOE, ni el BLOC, ni EU, ni cap dels altres partits es creuen que vagen a guanyar.
A l'única cosa que aspiren és que el PP no tinga la majoria absoluta i fer un bipartit, tripartit, cuatripartit o el que siga.
Eixa és la veritat encara que ens moleste als que volem un canvi a Tavernes.

Anònim ha dit...

Al si de la creu saben tots que les passades el·leccions hi hagué rivalitat entre Salva i Antonio, que a la fi va guanyar Antonio. Pot ser açò siga una venjança.

Eixe que ha dit això de igualtat és del PP i sap més que ningú per això parla com parla, no diu la veritat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agrairíem que no usareu insults i desqualificacions a nivell personal.

kempes ha dit...

Lo que ha fet el PP, es més, Manolo Vidal, es intentar comprar vots, sabía perfectamente que amb Ribis, Colesa i Luisa no anava a cap lloc, col.loca gent jove per a que els amiguets els voten, hi ha gent en la llista que no sap a on sa clavat, simplement per a buscar faena ràpida ha entrat a la llista, com saben que si son militants ho tenen segur, els casos de la casa la cultura, el llar dels joves, la piscina, etc....parlar del nº 6 no mereix la pena, han demostrat ser uns xaqueteros de molt de cuidao, hi han més, però no val la pena opinar, espere que no obtinguen la majoría absoluta, en ma casa, votarem al Bloc.

SOR PRESA ha dit...

Primer: LLista renovada amb Maruja, Talens, Eugenio, Espinosa, Amparo,Mario, etc. És un xiste?
Segon: Sabeu que Manolo no ha fet la llista? Mireu baix de tot i sabreu qui l'ha fet.
Tercera: Es una reacció precipitada, a la desesperada, a remolque d'altres formacions locals, i el que No sap el sabudet que ha fet la llista, és que s'ha de tindre molta cura amb qui se tria. Ú no pot saber si ha posat a l'enemic en casa. JOJOJO!! Ay que joderse!!

I és ben cert que amb la colla que duien no se menjaven un torrat. Però segueixen estan ahí. Organitzant la campanya dels peperets. Amb molt mala llet, per haver-se quedat fora. Però tots sabem qui MANA EN EL PP DE TAVERNES. Ara, patà al cul, i a menjar-se els marrons.

Ah!, se m'oblidava. Recordeu que fa unes legislatures, el PP a Tavernes tenia un parell de regidors, i de sobte se n'anaren a 7. Qui pot estar segur què AÇÒ NO SE TORNARÀ A REPETIR?

Una cosa està clara. Les opcions estan completament obertes. Sort a qui se la mereixa.

vicent ha dit...

Conec poca gent dels que van a la llista i pe això no qualificaré la seua qualitat o valua. Per a mi, tan s'hi val siguen uns com uns altres. No els votaré, perquè és més del mateix ja que, en eixe tipus de formacions, ningú actua ni obra sota les seues idees o visions de les coses sinó, sota el manament del superior ja que l'estructura d'eixe partit no és assamblearia sinó totalment piramidal i amb els graons de l'escala ben assenyalats per a que ningú se'n salte cap.

Podran estar més o menys preparats acadèmicament però, com alguns cometaristes s'ha afanyat a dir en altres comentaris, la preparació acadèmica no garantitza que les coses es facen bé, però ajuda, i molt. Ara bé, el que preval per damunt de tot no és la capacitat individual de cada persona en el govern sinó, la voluntat de fer coses en benefici del col·lectiu al que representen i fer-les el millor possible.

falcó ha dit...

El comentari SORPRESA sembla ha ficat el dit a la llaga, en gran part del seu comentari, que per a mi no té desperdici, però especialment quan fa esment a la memòria local recordant que el PP a Tavernes sols tenia un parell de regidors en certa època. La història sol repetir-se.

D'altra banda, una de dos: o és molt coneixedor/a de la vida i història política de Tavernes o és molt coneixedor/a de la vida interna del PP local ja que, el que diu coincideix amb el que no sols jo, sinó la majoria de la gent del poble que conec (no sóc oriund), pensem.

BERNARDO ha dit...

BUENO, me disgusta que se llegue a la ofensa personal cuando se habla de Política.
Puede que para algunos la noticia de la presentación de candidatos a esta Ayuntamiento les parezca cosa de risa, hay que pensar que todos los que se presentan en las listas de PP. Tavernes, ó del resto de los partidos Políticos, tienen unas inquietudes diferentes y muy bien definidas.
Ya por si me parece un gran logro para todos los cambios en las listas locales y lo que esta pasando en NUESTRO PUEBLO, lo que para algunos indocumentados les parece MAL, a mi me parece un CAMBIO de rumbo en las política local, analizo y veo los cambios de todos los PARTIDOS QUE SE PRESENTAN, y pienso que DENTRO DE ALGUNOS AÑOS, tendremos Políticos que al margen de estar en partidos mas ó menos grandes piensen EN NUESTRO PUEBLO, que sepan mirar el mar como forma de vida, unificar criterios para afrontar el reto de un futuro incierto, planificar como pueblo, defendiendo nuestros fueros allá donde estén.
Los OTROS Y LOS demás ya que no son capaces de poner su nombre cuando escriben en una página les diría que puede que para algunos los cambios NO les gusten, pues adelante atrévase a estar en una opción diferente, luche para que se cambien las cosas, no se calle PERO NO SE ESCONDA…
NO busquen el insulto a las personas como forma de exteriorizar su impotencia Política.
Somos diferentes, los que de alguna manera forzamos el cambio, de y que somos y marcamos la diferencia porque creemos que se pueden realizar cambios importantes en las políticas locales.

BBS…

Indesidenter ha dit...

Totalment d'acord amb el que dius Bernardo, pero convindràs que tots els partits no són iguals ni semblants de prop ni de lluny.
Els dos grans partits PP-PSOE no són partits en el sentit que entenem sinó empreses de poder, organitzades com a tals i de forma piramidal per aconseguir això: el poder, governar.
Això de si et mous no ixes a la foto és l'expressió més definidora del que són. O també si eres una pedreta a la sabata, perquè discrepes en alguna cosa, ja saps que no tens pervindre.
Pots anar i presentar-te amb la major il·lusió de fer alguna cosa pel teu poble, però faràs o deixaràs de fer el que mane el partit. Més clar aigua.

No crec siga el cas del Bloc, EU, Iniciativa o ER, més assemblearis, i on els temes es debaixen i discuteixen, i es vota per majoria.
Tu creus que la militancia ha tingut alguna cosa a vore en l'eleccio de la llista del PP? Crec que no. I no ho dic per dir-ho sinó perquè comentant sobre llistes fa una setmana amb un militant del PP, en parlar dels rumors a Tavernes i qui l'estava fent li vaig dir els cinc primers "rumorejats" del seu partit, inclós el canvi 2 al 4 inicial, (eren els mateixos que han eixit) i em va dir textual "saps tu més que jo i estic en el comité de llistes".
Un fet anècdotic, però revelador de com funcionen els grans partits. De dalt cap a baix.

Vitality ha dit...

A MI LES LLISTES EM DIUEN POC.

ON ESTÀ EL MODEL DE POBLE DEL PP?

EL PP EN 12 ANYS NO HA ESTAT CAPAÇ DE PRESENTAR UN MODEL DE POBLE, MÉS ENLLÀ DE DIFERENCIAR TAVERNES DE LA RESTA DE LA VALLDIGNA EN PERMETRE UN LÍNEA D'ALTA TENSIÓ NO SOTERRADA O VOLER CANVIAR TOTS ELS TARONGERS PER RAJOLES....I ARA HO PAGUEM AMB ATUR I UN FUTUR INCERT.

La Cotorra de la Vall ha dit...

silmin, podem llevar el qualificatius que uses en el comentari per referir-te a una persona concreta?.

Anònim ha dit...

Magraden alguns dels noms.

jo si que els votaré,

silmin ha dit...

les acusacions són certes, es poden comprobar per tant jo em referisc a eixe individu així sempre, ara no es la primera vegada que lleves els qualificatius i no en sembla mal ja que la tasca d'un moderador també es procurar que no es bote foc tot... lleva'ls intentaré controlar-me un poc més la propera vegada.. el que no tinc clar és l'any de la publicació, això qualsevol de l'ajuntament ho sabrà ja que les semanes abans de publicar-ho ja deien que els feia molta gràcia

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies silmin.

silmin ha dit...

Bernardo a mi per independentista (opció política com altra) part de l'equip de govern publicament va dir que si erem terroristes, per estar a favor de l'abort genocides, per estar a favor de la sexualitat de cadascu em van dir subnormal, per example, pots veure la publicació pagada per l'ajuntament amb el motiu del llibret de les festes del poble crec que del 2007 on el conservador del retor de Sant Josep ho dia clarament i d'altres que quan beuen una mica se`ls amolla la boqueta.... per altra banda tenim delictes demostrats com prevaritació, falsetat documental, suplantació de personal, abús de poder amb amenaces, que no vagen a juí perque els imports no són tan copiosos o no interessa a qui corresponga, ja que amb les proves en la mà, suposa un esforç personal sense contraprestació tal com està la justicia en Aspanya. Pense que el respecte que tu vols que els done per ser candidats, l'han perdut com a persones i com a polítics pel que han fet o dit. Si bé en teoria només justificaria la falta de respecte al qui ho ha fet, que els tinc que dir a qui ho veu diariament i podent fer algo ocupa el seu càrrec, cobra i calla?i a la fi no té res a veure si són del PP o dels altres o de l'idea politica dque representen

Vicent Félix ha dit...

Del nº6 com diuen alguns o de Salva Simeon, com s´hauria de dir.
Que tot aquell que parle mal d´ell o pense mal, es perque no el coneix, tots els que el coneixem sabem de sobra que fara tot el posible per a defensar els interesos de tots els del poble i barallant varies posibilitats.
Es una de les persones mes onestes que conec, i si per mi fora el faria alcalde ara mateix.
Es una persona que a tots els partits politics del poble li agradaria tindre a la seua llista, perque tots busquem el be per al poble, no?
Salva si tots forem com tu el mon seria molt millor.

Anònim ha dit...

ok, vicent. MÉS CLAR AIGUA!!!!

Anònim ha dit...

jo també opine el mateix, es un xic de P.M.

Un del Poble ha dit...

No es pot criticar a una persona perque sí. cada un pensa el que pensa i fa el que creu que es millor.

Amunt Salva, tens el meu vot!!!!

Anònim ha dit...

S'ha de respectar a cada u i donar un vot de confiança, en totes les llistes de segur que trobem gent que ens cau bé o malament. Si cadascú fera cas de la ideologia pròpia tot aniria millor, ja cansa això de dir que en el poble "es vota a la persona i no al partit", i uns collons!! Jo conec a persones de totes les llistes però votaré segons la meua ideologia. Mai votaré al PP o al PSOE perquè no sóc partidari de les seus polítiques, i tampoc seré mai del Madrid ni del Barça. En això sembla ser que s'ha convertit la política, en un MAdrid- Barça, en una lliga bipolar. No pot haver alternativa? Sí que hi ha, fa falta que li donem suport. Sort a tots i esperem que qui guanye, siga del color que siga, intente arreglar la situació de Tavernes.

Anònim ha dit...

Novetats n'hi ha. Jo els votaré també.

Anònim ha dit...

Yo me lo estaba pensando, pero tras ver lo que ha hecho Salva colocado en la lista despues de largar lo indecible contra Manolo y el PP, no voy a votarlo.
Simplemente por coherencia hubieras estado mejor en casa, porque asi no se va a salvar a la Cruz Roja.

Anònim ha dit...

No em considere de cap partit polític, però crec que sóc una bona persona i sens dubte sé reconéixer les bones persones quan les tinc davant. Estic segur que molta més gent compartirà la meua opinió que Salvador Sansaloni no sols és una bona persona, sinó una GRAN PERSONA. Porta moltíssims anys dedicant molt del seu temps a ajudar als altres ací a Tavernes i no comprenc com la gent el pot tractar de jaqueter, ni de coses per l'estil.

Espere que estes opinions que s'arrepleguen ací siguen de 4 radicals i no representen a la majoria de la gent del BLOC que estic segur que opinen com jo.

Vallero ha dit...

ahi esta la diferencia entre tu y yo. Creo que las críticas se hacen para mejorar. Y si tanto ha largado como tu dices del del PP y de Manolo, con más motivo debe estar. Ya que es un profesional de P.M. y podà mejorar en todos los puntos en que estaba en desacuerdo con manolo.

Amunt Salva, Jo també et vote!!!

Anònim ha dit...

Hi han alguns que estan mol lligats a moltes associacions, un sobre tot a moltes, m'ha sorpres trobar-me'l ahi!!!

Jo votaré Jordi Juan ha dit...

Respecte a això que diu un anònim de que espera que les opinions que s'arrepleguen ací sobre Salvador Sansaloni no siguen de 4 radicals i que no representen a la majoria de la gent del BLOC, li he dir que això és una afirmació gratuïta.

Estic segur que no és gent del Bloc. Haurien parlat d'un altre.
No comprenc la fixació de la gent del PP pel Bloc. Si només son quatre gats!

silmin ha dit...

Jo no conec al 6,i pot ser bona persona i tot el que vulgueu, m'importa una faba, preferisc que siga un bon gestor i comptent,de "no utils"ja hi ha massa com s'ha demostrat indempendentment de lo bones persones que foren. Crec que és una llista de crisi, estaven els que tenen les sues empreses xuclant de l'ajuntament i els que ara passaran a carrecs dependents de l'ajuntament (gestió de parking, piscina....ja parlarem després d'eleccions) deixant places i vacants per a que altra gent puga xuclar sense llevar-li el pa a ningú dels d'abans. També cap la possiblitat que molts vulguen entrar per fer que l'ajuntament els pague el que es deu...una opció fiancera com altra.

Anònim ha dit...

Jo no soc votant del pp i mai ho seré, a no ser que cambien moltes coses en el poble, perque malhauradament el pp desde que entrà a governar a tavernes ha fet desastres i mes desastres. Però a banda d'això, per molt que no siga votant del pp no significa que tinga que donar suport a una persona molt important a la nostra localitat, que es Salva Sansaloni. Salva Sansaloni, mes conegut com a Simeón es una gran i bellissima persona, ja que es una persona que ha lluitat molt per els interessos socials de la ciutat, a més de una manera desinteressada. Per molt que no vote a un partit polític, no significa que dins d'aquest, encara que de una manera minoritària hi hagen persones que son molt bones per el be del poble, pero en aquest cas, llevat de Ximo Mifsud i de Simeón, no son del meu agrat les demés persones que hi han al partit. Una llàstima que aquestes dues persones que he nombrat estigueren en un altre partit que no fóra el pp.

Anònim ha dit...

Si se saberen els motius pels quals algunes persones van en una llista electoral, es canviaria més d'una opinió.

jo voteré a Ximo Mifsud ha dit...

crec que a diferència del que pensa molta gent, el projecte que ha realitzat el PP no es ni de crisis interna ni de figes mandanges, ja que es el mateix que han fet els diferents partits del poble, que es deixar pas a les noves joventuts, que ja anava segent hora.En el cas del bloc ja ho havia fet amb anterioritat però en el cas del pp ho ha fet ara. I no cal buscar ni escuses ni motius, era el moment i tocava, de la mateixa manera que en les llistes del PSOE pasarà el mateix, i ens adonarem que han canviat moltes de les cares que hi havien en eixe partit en pro de altra gent més joves i amb noves idees.

Es el moment, Alguna cosa a canviat en el interior de tots els partits i crec que es en pro de uns politics millors i més ben formats.

ho senc molt per aquelles persones que diuen que no, pero magrada el projecte del partit popular i comptaran amb el meu vot

Anònim ha dit...

Ole ximet, eres el millor!!!!!

kempes ha dit...

coneisc perfectament a Salva Sansaloni i es una bona persona, però no entenc com entra en el mon de la política i lo de xaqueteros no anava per ell, hi han altres en la llista que han criticat prou a l'ajuntament perque entraven altres persones a treballar sense fer oposició i com bé sap Silmin, han entrat en la llista per a col.locar-se, que per cert, ja hi ha més d'un de la llista del PP en faena o bé en la piscina, parking o de sereno, temps al temps.

Anònim ha dit...

Açò es posa bo. Anem a vore: no cal anar en els llocs d'eixida ni ser concejal d'un poble per rebre compensacions. Els efectes col·laterals podem ser altres i afectarien als candidats que van a llocs de no eixir però se'ls agraix que donen la cara pel partit, siga este el PP, el PSOE, el Bloc o EU, estos dos últims si manen algun dia.
I així es pot donar un hipotètic cas d'un candidat d'un poble o ciutat (no parle de Tavernes) que sap que no va a eixir perquè va el 11, el 19 o el 21, però ja li han dit que si accepta anar després li buscaran faena d'allò que ha estudiat o està estudiant en Valencia o en altra ciutat.
Que si passa? I tant que passa.
I un partit perquè no pot buscar-li faena a una persona militant? I més encara si es en una empresa o despatx privat. Al cap i a la fi els diners de l'empresa privada són seus i fan el que volen.

Amparo Manclús ha dit...

Va per aquells anònims que utilitzen l'anonimat per a dir les coses que cara a cara no s'atrevixen.
Si de veres el que voleu amb les vostres opinions és millorar les coses, podríeu fer una crítica constructiva i entre tots, siga del partit que siga, fer les coses millors, però no. Heu triat l'opció dels covards, dels que apunyalen per l'esquena.
Heu dit tot el que vos venia de gana, però això sí, anònims. Olé ahí valientes!!!!
I si de veres el que vos preocupa es la creu roja (que no ho crec massa) esteu tirant-vos terra als ulls.
Salva seguix així, estem al teu costat!! (Pese a quién les pese).
Seguiré siendo voluntaria, pero no covarde!!!

Anònim ha dit...

Amparo, filla, no sé quin interés perque es diga el nom de cada u. Si això no va a canviar res. Bueno si que canviara, que si el dius no el podras acostar a la Creu Roja per ser socorrista. No l'agarraran mai.
Que estem en Tavernes, Amparo. I el que més i qui manco sap lo que es juga i com se les gasten alguns que manen.
I pense que tot un montatge de Manolo per vore si ara queda be amb la Creu Roja i guanya alguns vots aprofitant-se de Salva i el tiró.
I no hi ha res mes. Les coses clares i Salva ha caigut en la trampa.

silmin ha dit...

per l'amor de Déu (i això q sóc ateu), la empresa privada deixa de ser-ho o de considerar-se com a tal quan la majoria dels seus ingresos provenen directament de l'administració publica o aquestes inversions les situa en possició capdavantera respecte a les demés: directives europees, per example.
Si la gent encara no sap diferenciar diners públics de privats es q seguim igual, li donem el que vol(diners publics) a una empresa i ara li montem a un fracasat del partit un bar, a altra la gestió del parking, a altra vigilaància, obres, geriatric?, la gesstió de la piscina segons la seua dilatada experiencia....a més de llocs en quadrilles, mestres de tallers ocupació (a vore qui va pagar la denuncia a la ss per contractació il.legal), places d'estiu, d'hivern, de tot l'any, alguna xicona q ix la primera en 5 bolses de requeriments distints, joves informants turístics que no apareixen, ....tot un mar de no utils ja que sense els diners o concesions a dit de l'administració (weno alcalde i demés) són incapaços de competir en un mercat de tu a tu. Dir que són empresa privada no és més que una falta total de respecte als votants o ciutadans, als treballadors i als q estan formant-se per accedir a un lloc de feina i sobre tot als empresaris que suen la fel per tirar endavant les seues empreses. i no dic q tots els q tinguen q vore amb l'adm. publca diracta o indirectament siguen uns endollats, però a tavernes a vista de les xifres econòmiques, de projectes i espereances és evident q sí. Per ahí deurien començar els liders, per cercar la gent més util al poble i no als interesos de partit, ficar eixa gent als llocs clau i no deixar que lo milloret de casa pegue a fugir

silmin ha dit...

Eixamples de valents a vore qui s'enrecorda d'ells: qui va denunciar a Fabra, a Camps, qui va dunciar el pai de Tavernes?,qui els plantava cara fa 4 anys,...jo mateixa he anat a parlar en fiscals per donar-los les proves per a casos de corrupció o la denuncia al subnormal de barx que traficaba amb esquirols i el semprona em va donar l'enhorabona i em va enviar a casa en unes palmadetes a l'esquena. Espere que com a voluntaria no cobres, ja que llavors deuriem dir-te voluntaria*. vols crítica constructiva? alcalde, baixada de sou segons productivitat del poble o dels treballdors que endolla, amb mínim de 30.000 € i aixó, em sent generós ja que no deuira passar del salari mínim segons mèrits ... quan tu ho conseguisques t'en dic un altra i ja parlem. Aixina i tot podria pagar-se les persianes cremades per ser un no util i ficar la falla baix la seua finestra envers de denunciar la falla....els 30k no inclouen dietes de tots els dies a la piscina i demés excursions i viatges.

Anònim ha dit...

Silmin, per l'amor de Déu (i jo també ho sóc d'ateu) llig un poc entre línies i amb sorna que tots no som tan "directos y al toro" com tu.

vallera ha dit...

Cotorreros: feu el favor d'eixir al carrer i escolteu també a la gent del poble!!
Què passa si la gent de la llista del PP és gent nova? Al Bloc també hi ha gent que no s'havia vist mai pel partit i què passa que Jordi va a donar-los faena?
Va sigueu realistes, que ací dins cregueu haver guanyat les eleccions, però estes no valen!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amiga vallera: No sabem si vosté es refereix als comentaristes o a la gent de La Cotorra.
Per la nostra part dir-li que tant de bo, la gent del PP, la que mana, eixira tant al carrer com eixim nosaltres.
Així potser no caldria que continuament els recordarem desperfectes, coses mal fetes, coses repetides, i moltes més que per prudència callem.
Quant a eleccions, efectivament,li donem la raó, però no ho diga enfadada ni es pose nerviosa: el que es comente, diga o es faça ací a La Cotorra no aprofita per a res. El dia 22 de maig a la nita ja parlarem.
I com que nosaltres no ens presentem, ja s'ho faran els polítics.

silmin ha dit...

Vallera per a mi el problema del pp no és qui entra de nou, sinó els que resten, que pitjor no ho hagueren pogut fer (sols cal vore xifres econòmiques). Per a mi, per ser sincer, el problema greu ja és ser del PP. Algú creu que els nous plantaran cara als antics ? que aquestos que fan contractes de: "això ho pague jo(ajuntament)", ara van a canviar?. D'amics de tavernes encara tinc que diuen "pero han situat valencia en el mapa del món", eixe també vota i possiblement seran majoria. Que ens queda a la resta: intentar-ho i només ficant algun altre a l'ajuntament per dir-los 4 cosetes ja va bé de moment.
Ni el bloc ni Jordi acaben d'encaixar en el meu perfil però el que hi ha ara mateix, que més cal que desfaça per a tindre-ho clar? el limit a ficar per a tirar un lcalde: 'endeutament, "enxufisme", negligència, ineptitud?


"realment creus que tavernes ha de continuar igual?"

Anònim ha dit...

Lo que està ben clar és que la llista ha sorpres i molt. No cal ser un gran investigador i menys en un poble per saber que, per davant de tot, son molt bona gent, amb ganes de treballar i amb una gran preparació. Han sabut vore cadascuna de les necessitats del poble i han pensat en un perfil de persona diferent per a que puga fer front a éstes. Enhorabona, feia falta un canvi.

vallera contenta ha dit...

Amics de la Cotorra: em referia al gran nombre de comentaristes que no els agrada la llista del PP (o és que els agrada massa) i busquen excuses de promeses de feina per no vore la realitat: que LA LLISTA ESTÀ AGRADANT MOLT (ho dic sense nervis ni enfadada, ben contenta).

Ah, sabeu algo de les quatribarrades? Les hauran dut a la tintoreria?

Povedra ha dit...

Ai mare, ignorants! se perfectament que a Tavernes te falta de un gran canvi, però canvi no hi haurà, continuarà guanyant el pp i tot continuarà igual de desastre. La gent a Tavernes volen lo mismo i lo mismo i lo mismo.
Ah! per cert! voldria fer una pregunta! A vore si algú sap d'aixó:
Resulta que jo fara un temps me vaig inscriure al braç treballador per a fer treballs per a l'ajuntament i demés, a mi no me van agafar, però voldria saber en que es basaven pa fer la elecció, supose que apadrinaments... Perque deurien de vore la economia de tots i jo francament estic prou afonat, no cobre absolutament res i amés estic en el atur, a part de que jo sóc una persona que de manera desinteressada ha fet moltes coses pel poble, perquè no miren eixes coses? Perque vec a eixa gent, i dels que conec cuasi tots tenen peles? Necessite treballar pk si no malament, pero weno, tinc esperança de que algun dia eixiré del pou. SI algu sabera explicarme aixo o agrairia. Att: Povedra.

kempes ha dit...

amiga vallera, i tant que agrada la llista del PP pa alguns,però pa uns altres, es un canvi a la desesperà, a buscar vots fàcils, hi han uns quans que abans anaven en contra del PP, però no vull ser el primer en dir que lo de promessa de la faena es un realitat, d'aci a poc vorem treballar a gent de la llista que ja porta temps pegant bacs, treballant o bé a la piscina, de sereno, en el parking o en la casa de la cultura, on hi han 2 caben 3, serà per diners.

El tio de la vara ha dit...

Res de desesperada, està tot orquestat desde l'alcaldia, o millor dit del partit.

Renovar tant la llista vol dir que la que duien no era bona i axió vol dir reconeixer que no ho han fet tot bo, veritat?.

Sobre els nous menbres no faré comentaris, ja els ho comentaré a ells, pense que més d'un han caigut en un parany.

Espere que ningú es deixe portar per l'euforia i els vote,eiii que són els que han cremat el poble! els mateixos que han deixat de complir el 90% dels punts que prometeren a les anteriors eleccions, els que han venut la picina a una empresa de fora, els que prefereixen.... m'havia promés no tornar a dir res ... xe feu el que vullgau, al cap i a la fi si no xafeu la merda no es donareu compte.
Jo ho tinc clar aquesta vegada votaré al BLOC i dic aquesta perquè en altres ocasions he votat a PSOE, PP, EU, en blanc, o no he anat a votar. Xaqueter? sí, perquè no? que vosaltres sopeu tots els dies el mateix? a mi m'agrada valorar en cada moment que és el que vull, i ara més que mai vull al BLOC(ara be, la vara està a punt si no fan com diuen)

Paca la vaca ha dit...

mol bé tio de la bara. Cal menjar de diferents plats. Jo les pasades eleccions vaig votar al bloc, ja que era una llista jove i bona, i en aquestes he pensat votar al PP. com tu has dit, cal donar un vot de confiança, ara bé, també et dic que si el resultat no es el esperat, a més d'un de la llista li teraré de les orelles.

Anònim ha dit...

Que bona Paca la vaca!!! jajaja com sempre tan despistada que diu les coses i ni ella mateixa se les creu!! si tota la vida has sigut votant del PP, vinga Paca no vulgues enganyarnos que no et creem, tu vota al PP, mira que si t'equivoques... pots fer enfadar a Manolo i no estàs per a disgustos. PD: dóna-li records a les teueus cosines, les vaques boges.